Noskaties! ⟩ Pašmāju reperis March izdod videoklipu, kurā piedalās ASV repa superzvaigzne Redman

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Par repa brīnumbērnu dēvētais reperis, ventspilnieks March (Martins Šimpermanis), nupat publicējis video dziesmai “The Man Come Get It”, kurā piedalās arī ASV repa superzvaigzne Redman. Leģendārais amerikāņu reperis klipā dalās atziņās par, viņaprāt, īsto hiphopa skanējumu.

March ir viens no retajiem latviešu reperiem, kurš izpilda dziesmas angļu valodā un ir izpelnījies pasaulē zināmu hiphopa izpildītāju atzinību. Aizvadītajā gadā amerikāņu reperis Redman vienu no March dziesmām – “The Man” – iekļāva savā miksteipā “Come Get It Playlist”, un nu šai dziesmai tapis arī video. Mūzikas video filmēšanu, režiju un montāžu nodrošināja vizuālā dizaina studija Underrated Studios. Iecerēto video ideju realizēšanā iesaistījās automotīvi radošā grupa Baltic Hotbois.

March ar savām dziesmām nonāca ASV uzmanības lokā, pateicoties atbildei uz aicinājumu jaunajiem dīdžejiem, producentiem un reperiem sūtīt privātu vēstuli. Redman saņēma aptuveni 200 komentāru no March faniem zem publicētās ziņas un pāris privātu Instagram ziņu un atbildēja, lai March atsūta savu materiālu. Pēc March un pašmāju producenta Tabļa kopīgi veidoto dziesmu demo versiju noklausīšanās amerikāņu superzvaigznes deva pozitīvu apstiprinājumu, un pēcāk pabeigtā versija dziesmai “The Man” tika iekļauta Redman radītajā miksteipā jeb dziesmu izlasē ar nosaukumu “Come Get It”. Izlase tapa ar mērķi parādīt pasaules uzlecošās hiphopa zvaigznes, un to var noklausīties šeit.

Redman jeb Reginald Noble (dzimis Ņūdžersijā, ASV) ir reperis, dīdžejs, aktieris un producents, kurš ir pazīstams ar savu asprātīgo, humoristisko liriku un enerģisko izpildījumu. Aizvadījis vairāk par trim desmitgadēm mūzikas industrijā, viņš ir izdevis vairākus kritiķu atzinīgi novērtētus albumus un sadarbojies ar nozīmīgiem māksliniekiem – Jay-Z, Method Man, Busta Rhymes, tādējādi nostiprinot savu pozīciju kā viens no ietekmīgākajiem tēliem hiphopā.

Būdams vien 21 gadu vecs, March kopš 2017. gada ir izdevis četrus albumus, divus studijas albumus un paspējis iesildīt koncertos starptautiski atzītus māksliniekus: GZA no Wu-Tang Clan (ASV), AK-47 (Krievija), Masta Ace (ASV), Blabbermouf (NL) un Afu-Ra (ASV). Kopš 2018. gada March aktīvi darbojas neatkarīgo mūziķu biedrībā “401”. Dziesma “The Man” ir tituldziesma jaunākajam March un Tabļa albumam “The Super Extra More Experience”, kuru March saviem vārdiem raksturo kā “sevišķi apdomātu nenopietnību.”

Noskaties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu