VIDEO ⟩ Jaunā iluzionisma zvaigzne Mants Žmuidinavičs uzstāsies burvju mākslas teātrī "Mystero"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars, TVNET

Sestdien un svētdien Rīgā, iluzionisma teātrī un muzejā “Mystero” ar izrādi "Mantas Wizard Show" uzstāsies labākais Lietuvas iluzionists Mants Žmuidinavičs (Mantas Žmuidinavičius). Apvienojot burvju mākslas klasiku ar paša jaunradi, Mants paredzējis arī skatītāju iesaisti kādā no saviem numuriem. 

Harismātiskais mākslinieks uzvarējis starptautiskajos burvju čempionātos "Magic Grand Prix" (Prāgā, 2008), "Italian Championship of Magic (2010, Itālijā) un "Colombe d'Or Magic Convention" (2011, Francijā). 2012. gadā tika uzaicināts uzstāties Lasvegasā, "World Magic Seminar" konventā, togad Mants arī piedalījies Starptautiskās burvju biedrību federācijas (FISM) rīkotajā pasaules čempionātā maģijā Lielbritānijā.

Pēc debijas Lasvegasas televīzijas šovā "Fool Us" Mants demonstrēs savus trikus arī Rīgā. “Mystero” saimnieki un iluzionisti Dace un Enriko Pecolli: “Tās būs izklaidējošas, asprātīgas un tajā pašā laikā – vienkāršas burvju izrādes visai ģimenei ar mūsdienīgu un svaigu pieeju.”

Foto: Jānis Škapars, TVNET

Iluzionists uzskata: "Cilvēki lielākoties domā, ka burvju māksla nozīmē cirku, jautrību un ir domāta bērniem. Patiesībā maģija ir ļoti intelektuāla māksla, jo, kad tu pieredzi burvju triku, tas nav tas pats, kas klausīties mūziku vai skatīties teātra izrādi. Tu esi maksimāli iesaistīts tieši intelektuālā līmenī. Tu zini, ka trikam pamatā ir kāds noslēpums. Kāda mīkla, kura ir jāatrisina. Tajā ir daļa no fizikas, matemātikas un psiholoģijas. Tas viss saslēdzas vienkop, lai radītu skaistu mākslas darbu. Pat vismuļķīgākais burvju triks ir ar intelektuālu pavedienu."

"Mantas Wizard Show" izrādes iluzionisma teātrī "Mystero" notiks sestdien, 1. aprīlī plkst.15 un 18.30, un svētdien, 2. aprīlī plkst.15.

Biļetes uz izrādēm var iegādāties mākslinieka norādītajā tīmekļa vietnē

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu