"Kaut kādos brīžos ir grūtāk..." Antra Stafecka atklāti par trešo grūtniecību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāja Antra Stafecka
Dziedātāja Antra Stafecka Foto: Ieva Lūka/LETA

Dziedātāja Antra Stafecka, kura ir trešā bērniņa gaidībās, raidījumā "Māmiņu klubs" pastāstīja, kā aizrit šis laiks. 

Antrai ir divi dēli, kuriem ir jau 12 un deviņi gadi. Uz jautājumu, kā ir būt teju jau pusaudža mammai, dziedātāja atbild: "Brīnišķīgi. Man no tā bija ļoti bail un bail ir joprojām, bet sarunās ar dēlu es saprotu, ka mums ir ļoti daudz kā kopīga. Viņš man ir liels atbalsts."

Īpaši liels palīgs viņš esot šobrīd, grūtniecības laikā. Dēlēns palīdzot ne tikai mājas darbos, bet arī emocionāli. "Brīžos, kad es sāku psihot, viņš man pienāk klāt un saka: "Mammu, nomierinies, es visu izdarīšu." Kur vēl labāk! Protams, ir arī niķi, bet tas lai paliek pie mums mājās."

Taujāta, kāda ir atšķirība starp laiku, esot stāvoklī 19 gadu vecumā un tagad, viņa stāsta: "Katra grūtniecība ir citādāka. 19 gadu vecumā es skrēju, lecu, braucu. Un šobrīd skaidrs, ka es nevaru vairs pavilkt tā kā tad. Es nevaru teikt, ka vecums man tagad kaut ko maina vai ietekmē, bet kaut kādos brīžos ir grūtāk."

Viņa stāsta, ka šobrīd jāpieliek lielāka piepūle un arī enerģijas rezerves nav tik lielas. "Priecē tas, ka mums ģimenē laikam ir paveicies ar ģenētiku. Esmu arī tagad tikusi sveikā cauri bez sliktas dūšas, pampuma un tūskas, arī hormonu vētras man nav tik lielas." 

Stafecka nav publiski runājusi par jaunajām attiecībām un neatklāj, kurš ir gaidāmā bērniņa tēvs, taču noprotams, ka tas ir Lauris Niedra, kurš vairākkārt parādījies Stafeckas sociālajos tīklos. Kā liecina internetā pieejamā informācija, Niedra ir hokeja vārtsargs.

Antra nesenā intervijā stāstīja, ka dzīvesbiedrs un gaidāmā mazuļa tētis sniedz palīdzīgu roku un atbalstu ikdienā, taču, vadoties pēc iepriekšējās pieredzes, kad viņas attiecības tika publiski aprakstītas, dziedātāja šobrīd vēlas savu laimi paturēt ģimenes lokā. "No savas un citu pieredzes vadoties, esmu sapratusi, ka laime un mīlestība mīl klusumu. Jau vairāk nekā gadu es sekoju šim teicienam."

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu