"Es biju pārsmējusies!" Rudzupuķe jeb Dace Pūce atklāj amizantāko mirkli šovā "Balss maskā" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šova "Balss maskā" sestajā raidījumā tika atmaskota Rudzupuķe - zem tās slēpās kinorežisore Dace Pūce. Intervijā "900 sekundēm" Pūce atklāj šova aizkulises. 

Pūce stāsta, ka šova interesantākā daļa bija klausīties, ko detektīvi par viņu runā, nezinot, kas slēpjas zem maskas. "Es zem maskas biju pārsmējusies, bet neviens neredzēja. Izskatījās, ka es nopietni stāvu. Bet, ja godīgi, izmeklētājiem ir ļoti grūts uzdevums. Tad, kad man vajadzēja ierunāt šo tekstu, ko man sagatavoja brīnišķīgas meitenes, kas ļoti tēlaini un skaisti raksta, es sapratu, ka diez vai es pati varētu uzminēt, par ko ir runa," tā Dace.

Piedalīties šova viņa piekrita bez ilgas domāšanas, kaut parasti tā nedara. "Tas ir brīnišķīgs raidījums, ļoti interesants, aizraujošs, krāsains, ļoti gaumīgs, un man interesēja pieredzēt šo visu ceļojumu, kas sākās ar mana CV iesniegšanu, no kura iznāca ārā visi tie brīnumi, kas bija sarežģītākais detektīviem," stāsta kinorežisore.

Pēc šova atstāšanas Pūci visvairāk interesē, kas ir Sniegpārsla, ar kuru viņai svētdien nācās stāties uz izbalsošanas strīpas. Viņa stāsta, ka pēc balss grūti atpazīt, kas slēpjas zem maskas.

Dace ģimenē nav pirmā, kura piedalās "Balsī maskā" – grupas "DaGamba" līderis, čellists Valters Pūce savulaik šovā "Balss maskā" bija Auns. Jautāta, kā bija no dēla slēpt, ka tagad šajā šovā piedalās viņa, Dace saka: "Paldies dievam, gan Valters, gan es esam ļoti aizņemti, līdz ar to nebija iespējas parunāties. Bet es ceru, ka Lieldienās abi kārtīgi parunāsimies par šo pieredzi."

Foto: "Balss maskā" sestais raidījums

Atgādinām, ka iepriekšējos raidījumos tika atmaskots Naktstaurenis, zem kura slēpās aktrise Dana Bjorka, Torte, zem kuras slēpās bokseris un TV personība Kristaps Zutis, Astoņkājis, zem kura slēpās dziedātāja Elza Rozentāle, Vienradzis, zem kura slēpās Jānis Moisejs, Šaha karalis, zem kura slēpās TV personība Mārtiņš Spuris un nu arī Rudzupuķe, zem kuras slēpās kinorežisore Dace Pūce.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu