VIDEO ⟩ “Kreisā Krasta” reperis DENISS jaunā dziesmā uzsver azartspēļu problēmu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Šodien hiphopa mākslinieks, “Kreisā Krasta” dalībnieks un jaukto cīņu sportists DENISS (Deniss Stepanovs) nācis klajā ar dziesmu “Stop Gamble”. Ar šo singlu viņš vēlas vērst cilvēku uzmanību uz azartspēļu problēmu, pieminot arī sabiedrībā zināmu cilvēku pieredzi.

Pēc pusotra gada pārtraukuma DENISS atgriežas kā solo mākslinieks, piedāvājot dziesmu ar aicinājumu neiesaistīties azartspēlēs. “Dziesma ir vispatiesākais atspoguļojums tam, ka, esot iekšā azartspēļu industrijā, tu jebkurā gadījumā būsi zaudētājs.

Visironiskākais tajā visā ir tas, ka pats šobrīd esmu šajā industrijā – kopā ar kolēģiem veidojam šovu, kuru pēc tam strīmojam “Telegram” čatā. Mēs spēlējam, runājam par dzīvi, taču tur valda azartspēļu atmosfēra. Es nekad cilvēkiem neesmu teicis, ka viņiem ir jāspēlē, ka noteikti vinnēs naudu vai tamlīdzīgi, tieši pretēji – esmu teicis, ka tas nav labi un, ja neesi bijis azartspēlēs, tad labāk tur iekšā nelīst.

Lai vai kā – mani tik un tā sirdsapziņa jau kādu laiku ir mocījusi, un es esmu sapratis, ka azartspēlēs ir ļoti daudz negatīvā, ka tas nepavisam nav kaut kas tāds, ko cilvēkiem vajadzētu darīt,” stāsta DENISS.

Mūziķis stāsta, ka ir dzirdējis ļoti daudz nepatīkamu stāstu, kas saistīti ar spēļu atkarību: pazaudēti īpašumi, šķirtas ģimenes un vēl dažādas citas nelaimes.” Viņš atklāj arī to, ka ne velti šajā dziesmā tiek pieminētas arī vairākas Latvijā labi zināmas personības, piemēram, Armands Šķēle, Jānis Krīvēns un Kaspars Kambala, kuriem šis stāsts ir labi zināms, jo arī viņiem ir pieredze azartspēļu industrijā.

Singlam radīts arī videoklips, kas paspilgtina šo stāstu, parādot milzīgo atšķirību starp bagātību un nabadzību. Videoklipa nabadzību un pagrīdes dzīvi raksturojošās ainas filmētas repera laukos, kur viņš pavadījis bērnību. Tas simboliski sasaistās ar mūziķa dziesmu “Mans stāsts”, kurā viņš atklāti vēstīja par savu bērnību, nabadzību, skarbajiem apstākļiem. Dziesmas mērķis bija vēlme cilvēkus iedvesmot, parādot, ka ir iespējams dzīvē sasniegt savus mērķus, neatkarīgi no tā, no kurienes tu nāc. “Klipā parādītais kontrasts ir uzsvars tam, ka jebkurā gadījumā agri vai vēlu tu nokļūsi līdz apakšai, ja spēlēsi azartspēles. Ilūzija par bagātību ir mānīga, tāpēc nevajag klausīt šim dēmonam. Jāatceras, ka arī tās rada atkarību, un tu vari zaudēt visu,” saka DENISS.

Videoklipa tapšanā liels atbalsts mūziķim bija viņa draugi, kuri arī redzami klipā, – Eiropas čempions jauktajā cīņas sportā (MMA) Daņiks Vesnenoks, grupas OLAS dalībnieks Žanis Pavlovskis, apvienības “Kreisais Krasts” dibinātājs Pionieris (Juris Šteinfelds), kā arī viena no lielākajām cīņas sporta zvaigznēm Lietuvā – Dominiks Dirkstis (Dominykas Dirkstys).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu