Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Es šo zīmēju tikai ar savām olām!" Betas Beidz mīļotais sarūpē pikantu dāvanu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Basketbola kluba VEF Rīga menedžeris Rolands Mauriņš, kurš ir arī influenceres Betas Beidz (īstajā vārdā Beāte Bērziņa) mīļotais vīrietis, dalījies ar video, kur lepni parāda paša radītu Lieldienu gleznu, ko radījis, izmantojot savas intīmās ķermeņa daļas. 

Video fragmentā viņš teic: "Ja jūs domājat, ka man rokas aug no di*sas, tad jūs neesat tālu no patiesības, jo šo mākslas darbu es zīmēju tikai ar savām olām!" Viņš to nosaucis par Lieldienu pārsteigumu.

@rolandsmaurins Lieldienu pārsteigums ! 🐰🪺 #latvija #var #eastereggs #contemporaryart #bunny #art ♬ original sound - Rolands Mauriņš

"Wow, ļoti skaisti! Tas ir kā Lieldienu zaķis," par mākslas darbu sajūsminās Beta Beidz.

Pāris video sarunājās arī par to, kā šis mākslas darbs ir tapis. 

Beta par savām attiecībām plašāk pastāstīja raidījumā "Dž. Spot" šā gada februārī. "Mēs iepazināmies, kad es filmēju VEF video, kur es biju "basketbola Berta". Es aizgāju veselā "prikidā", man bija "Jordan" kurpes, cepure, es mētāju basketbola jokus... Tur viņš arī bija, es iepazinos. Viņam bija draudzene tajā laikā, tāpēc tad mums nekas nebija, bet vēlāk, tad, kad viņi izšķīrās, tad mēs sākām sarakstīties, un tā..."

"Viss notika pilnīgi legāli, neviens ne pie kā nav vainīgs, nav tā, ka kāds būtu aizgājis pa kreisi vai kaut kas tāds..." uzsvēra Beta.

Influencere atklāja, ka abi ir kopā kopš 2022. gada sākuma. "Tajā Jaunajā gadā mēs satusējām, un tad jau viss - atnāca mājās un no mājām vairs negāja prom," smej viņa.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu