TESTS ⟩ Vai tu esi seriāla "Sekss un lielpilsēta" superfans?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Šķiet, ikviena sieviete reiz gribējusi izdzīvot kādu no seriāla "Sekss un lielpilsēta" varoņu dzīvēm. Stāsts par četru sieviešu draudzību aizkustina kā dāmas, tā arī kungus, un nu piedāvājam noskaidrot, cik labi tu pārzini seriālu! 

Skatītāju iemīļotais seriāls aizsākās 1994. gadā, un līdz 2004. gadam tam uzņemtas sešas sezonas, stāstot par četrām draudzenēm Ņujorkā – Keriju Bredšovu (Sāra Džesika Pārkere), Mirandu Hobsu (Sintija Niksona), Samantu Džonsu (Kima Ketrela) un Šarloti Jorku (Kristīna Deivisa).

Seriāls ir bagātīgi godalgots – 54 "Emmy" nominācijas, iegūti septiņi apbalvojumi, un 24 "Golden Globe" nominācijas – iegūtas astoņas godalgas.

Seriāls piedzīvoja arī divas filmu ekranizācijas - 2008. gadā tika uzņemta pirmā "Sekss un lielpilsēta" filma, kurai 2010. gadā sekoja tās otrā daļa (Sex and the City un Sex and the City 2). Šajās filmās piedalījās visas četras seriāla aktrises. Bija paredzēta arī trešā "Sekss un lielpilsēta" filma, taču Samantas lomas atveidotājas Kimas Ketrelas atteikuma dēļ tā netapa.

2021. gadā klajā nāca seriāla turpinājums "Un tā tas laiks paiet..." (And Just Like That...), kurā varam sekot līdzi Pārkeres, Niksonas un Deivisas attēloto varoņu dzīvei Ņujorkā, tagad varonēm esot jau piecdesmitgadīgām dāmām, kurām, tāpat kā iepriekš, dzīvē svarīgs ir sekss, mīlestība un draudzības saites. Seriālam paredzēta arī otrā sezona. 

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu