LTV žurnālists Volmārs atklāti: kā ir kļūt par tēvu 60 gadu vecumā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas Televīzijas žurnālists Andrejs Volmārs
Latvijas Televīzijas žurnālists Andrejs Volmārs Foto: Edijs Pālens/LETA

LTV raidījuma "Daudz laimes, jubilār!" vadītājs Andrejs Volmārs (73) intervijā žurnālam "Ieva" atklāti runā par tēva lomu. 

Volmārs, kuram jau ir pieaudzis dēls, producents Niks Volmārs, vēlreiz kļuva par tēvu neilgi pirms 60. jubilejas. Vaicāts, vai viņš nenobijās no atbildības un sava vecuma, Volmārs intervijā žurnālam "Ieva" saka: "Atceros, pēc meitas piedzimšanas eju uz darbu, bija ziema - Katrīna piedzima 21. janvārī - un pie Televīzijas stāv kolēģi, salā smēķē. Saku viņiem - jums gan, veči, iekšas! Bet šie atbild - ko tad mēs. Tev gan! Bet nu skaidrs, ka nobijos.

Tas bija prieks ar bažām. Ļoti jocīga sajūta.

Tobrīd jau biju izšķīries no Nika mammas, bet, kad attiecības ar Simonu [Katrīnas mammu - red.] sākās, es biju vēl precējies. Dzīvoju starp divām mājām, psiholoģiski bija šausmīgi grūti. Vajadzēja jau ātrāk izšķirties, bet gaidīju, lai Niks paaugas... Kad cilvēki precas, viņiem šķiet, ka ir satikuši savu īsto cilvēku, bet tad pamazām saprot, ka tā nav, saķer galvu un domā - varbūt vispār nevajadzēja. Bet ir jau par vēlu..."

Intervijā viņš runā par šķiršanos no meitas mammas, sakot: "Mēs galīgi nešķīrāmies viegli. Man ir tikai šķietami viegls raksturs. Attiecībās, kad tu vairs neesi jauns, pats svarīgākais - lai viens otru saprastu. Ko tur vairs pielāgoties? Sieva bija diezgan jaunāka par mani, un tas attiecībās sāka kļūt problemātiski. Es jau pats to nejutu. Man jau šķiet, ja cilvēkam ir intelekts un erudīcija, ja viņš daudz zina, tad tā starpība tik ļoti neizpaužas..."

Pilnu interviju ar Andreju Volmāru lasi žurnāla "Ieva" 29. marta numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu