"Amoralles" Inese Ozola sākusi jaunas attiecības (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Inese Ozola
Inese Ozola Foto: publicitātes

Zīmola "Amoralle" radītāja Inese Ozola intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, ka gadu pēc šķiršanās no bijušā vīra sākusi jaunas attiecības. 

"Man ir dzīvesdraugs. Bet es zinu, kā tas ir – palikt vienai ar bērniem. Tas ir grūti. To var saprast tikai tad, kad to piedzīvo," intervijā saka Ozola.

Kā zināms, 2019. gadā izjuka viņas un viesnīcas "Dome Hotel" īpašnieka Gundara Ozola sešus gadus ilgā laulība. Viņiem ir kopīga meita Eva. Inesei no iepriekšējām attiecībām ir meita Džūlija un dēls Otto.

Runājot par jaunajām attiecībām, Inese atklāj, ka tās nemaz nav tik jaunas - viņa pēc šķiršanās viena bijusi gadu. "Tas bija grūts, garš gads."

Abi satikušies "pilnīgi banāli" - kādā Rīgas kafejnīcā. "Man ļoti patīk pavadīt laiku vienai, un spraigajā ikdienā cenšos atrast laiku paēst. Dažreiz ēdot arī pierakstu kaut kādas domas, idejas. Un tā tas notika, un pēc tam mēs nejauši vēlreiz satikāmies uz ielas, sākām runāt, un ar laiku izveidojās attiecības," atklāj Inese, neslēpjot, ka tolaik bijusi atvērta jaunām attiecībām. 

"Esot vienai un bez attiecībām, dzīvē ienāk tāda smeldzes līnija. It kā tas neko nemaina, esmu tāda pati ar vai bez attiecībām, bet tomēr – ir kaut kāda skumīga sajūta. Tā nav nepilnvērtība, jo tas nav saistīts ar manu vērtību, bet ir sajūta, ka it kā nesēžu uz sava krēsla. Savukārt esot attiecībās, tomēr viss kaut kā nostājas savās vietās. Jā... mana sievišķīgā būtība bez attiecībām nejūtas līdz galam piepildīta. (..) Man nepatīk vienai. Vienkārši es esmu es attiecībās, divatā," tā Ozola.

Pilnu interviju ar Inesi Ozolu lasi žurnāla "Ieva" 12. aprīļa numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu