VIDEO ⟩ Lelde Ceriņa nosauc cilvēku, no kura nevarēja noslēpt dalību šovā "Balss maskā"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lelde Ceriņa šovā "Balss maskā"
Lelde Ceriņa šovā "Balss maskā" Foto: publicitātes

Šova "Balss maskā" septītajā raidījumā tika atmaskots Zaķis, zem kura maskas slēpās TV personība Lelde Ceriņa. Raidījumā "900 sekundes" Ceriņa pastāstīja vairāk par piedalīšanos šajā avantūrā. 

Arī Lelde, tāpat kā citi, kuriem dalība muzikālajā šovā "Balss maskā" ir noslēgusies, neslēpj – atmaskošana ir atvieglojums. "Turēt noslēpumā šādu faktu nebūt nebija viegli. Lielākoties es saņēmu ziņas no savas ģimenes, un bija jautājums: kāpēc tu neteici mums ātrāk, jo tad mēs būtu vēl intensīvāk un vēl uzmanīgāk skatījušies šo šovu," saka Lelde.

To, ka Lelde piekritusi piedalīties "Balsī maskā", zināja tikai viņas vīrs Aivis; no dzīvesbiedra to būtu ārkārtīgi grūti noslēpt, "jo filmēšanas dienas bija garas un šādi pazust nebija iespējams".

Pārējiem ģimenes locekļiem Lelde neatklāja savu noslēpumu un prombūtnes brīžos aizbildinājās ar sava raidījuma filmēšanu televīzijā.

Foto: "Balss maskā" septītais raidījums

Jautāta, cik grūti vai viegli bija piekrist dalībai šovā, Lelde saka: "Šovs ir interesants un iespēja dauzīties uz skatuves un iejusties kaut kādā tēlā, un man bija skaidrs, ka šī avantūra ir jāpieņem. Tāpēc es arī piekritu, neskatoties uz to, ka tas ir ārkārtīgi liels laika menedžments. Protams, producentu komanda bija ļoti pretimnākoša un centās visādi izpalīdzēt."

Ne mazāks izaicinājums Leldei bija dziedāšana. "Dziedāt saviem bērniem vai dziedāt kopā ar draugiem līdzi zināmiem hitiem ir ļoti vienkārši un saprotami, un tas jautājumus neprasa.

Bet dziedāt publiski šovā ir absolūti ārpus komforta zonas.

Es esmu dziedājusi kaut kad bērnībā ansambļos, korī, bet tā, protams, nav solo dziedāšana, tas ir absolūti kaut kas cits. Līdz ar to dziedāšanas sadaļa bija ļoti izaicinoša, tā man radīja daudz satraukumu, jo, protams, es uztraucos par to, kā tas skanēs. Maija Sējāne un Gatis Zaķis ļoti centās palīdzēt."

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu