FOTO ⟩ Samantai bija taisnība! "Balss maskā" atmaskots Briedis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 16. aprīlī, “Balss maskā” dalībnieki izpildīja dziesmas, bez kurām nav iedomājama ballīte. Raidījuma izskaņā detektīvi vienojās, ka pienākusi kārta atmaskot harismātisko Briedi.

Zem bezbailīgā un staltā Brieža maskas bija paslēpusies dziedātāja un šova “X Faktors” uzvarētāja Grēta Grantiņa. Viņa skatītājus priecēja ar pulsējošu Džastina Timberleika dziesmas “Sexy Back” izpildījumu.

Par Grētas slēpšanos zem Brieža maskas bija pārliecināti trīs detektīvi. Baiba Sipeniece-Gavare un Samanta Tīna uzsvēra, ka aizdomas radušās jau no pirmajām uzstāšanās reizēm un šī raidījuma pavedieni kliedējuši visas pēdējās šaubas.

Samanta pastāstīja, ka Grētu nodeva viņas atpazīstamā dziedāšanas un runas maniere. Par Grētu pārliecināts bija arī Jānis Šipkevics, savukārt Krivenchy bija pārliecināts, ka tā ir dziedātāja ar ievērojamu pieredzi - Yana Kay. Pārējie detektīvi gan pasmīnēja par to, ka Grēta un Krivenchy abi sadarbojas ar "Universal Music", līdz ar to viņa minējums varētu būt apzināta maldināšana. Pēc maskas krišanas Krivenchy pats atzinās, ka tie bija centieni piesegt kolēģi.

Šķetinot Brieža pavedienus, skatītāji uzzināja, ka bērnībā Grēta sapņoja kļūt par sporta skolotāju un etārsti, taču ceļi aizveda uz mūziku. “Vēl aizvien manos sapņos” ir Grētas debijas albuma nosaukums, savukārt X burti ir pavedieni uz viņas veiksmīgo dalību šovā “X Faktors”.

Grētas lielākie skolotāji esot vecāki un vecvecāki, taču vēl Grēta mācās no savas mūzikas ģimenes – “Universal Music Group” Latvijas komandas. Un kādēļ pērles? Vārds Grēta cēlies no vārda Margareta, kas grieķu valodā nozīmē – pērle.

Brieža maska nebija vienīgā, kas šajā vakarā krita. Kā īpašais viesis uzstājās graciozā Lauva, zem kuras maskas iepriekšējās sezonās slēpās TV personība Dagmāra Legante. Šoreiz Lauvas tēlā iejutās grupas “Tautumeitas” dalībniece Asnate Rancāne, kura izpildīja leģendāro Dollijas Pārtones dziesmu “Jolene”.

Video: Brieža uzstāšanās 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu