FOTO ⟩ Rīgas modes nedēļas pirmās skates: viesu stils un bezstils

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien, 19. aprīlī, modes gardēži pulcējās uz Rīgas modes nedēļas skatēm vienā no augstākajām ēkām Baltijā. Tika demonstrēti latviešu modes zīmoli "One Wolf" un "Slow Beachwear", igauniete Diāna Arno un debitants no Lietuvas — zīmols "Mild Power". Apskati viesu stilu!

"One Wolf" modes māksliniece Agnese Narņicka eksperimentē ar džinsu. "Kolekcija apvieno mūsu vairāk nekā desmit gadu radošā darba radīto estētiku un uniseksa modes principus,” stāsta Agnese. Savukārt zīmola ar tādu pašu nosaukumu autore Diāna Arno caur jaunās kolekcijas prizmu aicina "aizbēgt no realitātes". Spilgtākie sapņi un fantāzijas tiek atspoguļotas caur sulīgu nokrāsu šļakatām un mirdzošiem spīguļiem, iemiesojot brīvības valdzinošo skaistumu.

Zīmola "Slow Beachwear" kūrorta pludmales tērpu kapsulkolekcija "Soli pa solim" ir domāta sievietēm, kas vēlas izrauties no straujās ikdienas dzīves. Modes māksliniece Elīna Štobe aicina ikvienu sievieti atrast īpašo lēnuma sajūtu, kurā viņa satiekas ar sevi, lai ar dubultjaudu turpinātu ceļu. Sezonas debitants — lietuviešu zīmols "Mild Power" — parādīja boksa iedvesmotu kolekciju "Mīlestības čempions smagajā svarā". Kolekcijas tērpos dominē daudzpakāpju volāni pasteļtoņos, kas rotāti ar rūpīgi pītām detaļām, daudzkrāsainām apdrukām un apjomīgām proporcijām.

Rīgas modes nedēļa turpināsies līdz 21. aprīlim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu