Dziedātāja Liene Greifāne pasaulē laidusi trešo dēlu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Liene Greifane/ Facebook

Krievijā dzīvojošā dziedātāja Liene Greifāne trešo reizi kļuvusi par māmiņu, priecīgo notikumu Greifāne paziņojusi sociālajā tīklā "Instagram".

"Šogad mums ar vīru 10 gadu jubileja priekšā. Un tādu dāvanu viens otram uzdāvinājām. Vispār sanāk ļoti interesanti, es dzemdēju reizi deviņos gados. Sebastianam šogad 18, Kristoferam - deviņi, mazajam brālim pagaidām vēl nav pat 24 stundas.

Oi, tādas emocijas, pilnīgi neticas. Paldies par miljoniem vēstuļu un apsveikumu.

Visus, visas skauju. Tas tiešām ir patiesi jauns un gaidīts notikums," raksta  Greifāne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Greifāne Лиене Грейфане (@lienegreifane)

Īsajos stāstiņos māmiņa dalās priekā: "Esmu tik laimīga, vārdiem neizteikt. Šo grūtniecību izbaudīju ar tādu pietāti un nosvērtu apziņu. Katrs posms bija nozīmīgs un aizraujošs. Arī grūtie brīži un stress ļāva vēl vairāk novērtēt mazuļa gaidīšanas prieku un vēlmi atkal izjust, ko nozīmē, kad tev mājās ir bēbītis. 

Novēlu katrai, kura vēlas bērniņus, nebaidīties no gadu skaitļa, no dažādiem dzīves aspektiem. Bērni ir mūsu spēks, mūsu dzinulis attīstīties un augt vēl vairāk.

Mīlestību jums visiem. Ar asarām acīs jums to saku, mīliet, cieniet, lolojiet savas attiecības gan ar otru pusīti, gan ar bērniem. Dzīve ir kolosāla, ja dzīvo ar pozitīvām domām un tādu pašu noskaņu." 

Liene Greifāne atklāj, ka par trešo grūtniecību ar vīru uzzinājuši 1. septembrī, deviņu gadu iepazīšanās jubilejā. 

"Bija daudz asaru, daudz hormonu vētru un sliktas dūšas. Bet viss tas bija tā vērts, lai satiku tevi," pie video raksta Liene.

Jau vēstīts, ka Greifāne savulaik uz Maskavu devās, lai studētu režiju un savu nākotni saistītu ar Krievijas šovbiznesu. Kad februārī Krievija sāka karu Ukrainā, viņa paziņoja, ka negrasās mainīt ierasto dzīvi un atgriezties dzimtenē, jo šeit nevarēšot nopelnīt pietiekami.

Reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, Greifāne savos sociālajos tīklos publiskoja emocionālu ierakstu, kas nu kļuvis privāts.

Saņemot negācijas un pat naidu, viņa rakstīja: "Es neesmu vainīga par to, kas notiek Ukrainā. Visi, kas man raksta negatīvas ziņas, vaino mani, nolād mani, novēl sliktu utt. Es dzīvoju Krievijā. Jā, tā ir. Tāpat kā daudzi latvieši dzīvo Amerikā, Anglijā un citās valstīs. Es neizvēlējos karu un to neatbalstu. Bet es izvēlējos savu karjeru sākt sešus gadus atpakaļ, pametot visu to, kas tika būvēts Latvijā kopš bērnības. Jūs man prasāt pamest manu darbu, mājas, draugus, bērnam skolu un draugus, lai tikai jūsu sirdis apmierinātos ar domu, ka neviens latvietis nedzīvo Krievijā."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu