Noskaties! ⟩ Ozols nāk klajā ar klipu jaunajam singlam "Brīvības iela" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Ozola singla “Brīvības iela” klips tapis sadarbībā ar Andreju Skurjatu (Dree), kura rokrakstu atpazīst pēc VHS, foto filmiņu, 3D un citu elementu integrēšanas viņa darbos. Ozols jau iepriekš ir sadarbojies ar Andreju, veidojot vizuālus video stāstus tādām dziesmām kā “Stils”, “Superhaips”, “Mūžība” un citām. TVNET lasītājiem ir unikāla iespēja novērtēt jauno videoklipu pirmajiem!

Videoklipā kopā ar Ozolu ir redzams arī mūzikas autors, producents NiklāvZ, ar ko viņš sadarbojies jau no 2013. gada, šogad viņu kopā radītai dziesmai "Piemēri" aprit 10 gadu. NiklāvZ ir veidojis dziesmas albumos “Atpakaļ nākotnē”, “Neona Pilsēta”, “Jauda”.

NiklāvZ savu darbību uzsāka 2010. gadu sākumā “Dirty Deal Audio” paspārnē un ir viens no atpazīstamākajiem hiphopa bītmeikeriem Latvijā.

Ozols par videoklipu:

“Klips atspoguļo pagātni un tagadni.

Klipu veidojām izmantojot jau mums zināmus tehniskos risinājumus, bet šoreiz bija jauna pieredze ar vizuālu elementu projicēšanu pilsētas vidē uz dažādiem objektiem, pārsvarā māju fasādēm, kas sasniedza 20-30 metru augstumu. Projekcijas kā jauns vizuāls risinājums stāstam bija saistošs un interesants, vēl neizmantots paņēmiens manos videoklipos. Process nebija vienkāršs, jo lielas jaudas projektoru vajadzēja nodrošināt ar elektrību braucošā automašīnā.

Klipa filmēšanai iekštelpās izmantojām aukstos dūmus un Led ekrānus, kas radīja episku noskaņu starp debesīm un zemi. Savukārt dūmu piepildītā telpa rada episku sajūtu, kas ir kā atsauce uz dziesmā esošo piedziedājumu.”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu