Uzvar mīlestība vai nauda? Noslēdzies pikantēriju šovs "Mīla kemperī"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 27. aprīlī, noslēdzās šova "Mīla kemperī" otrā sezona, kur uzvaras laurus plūca influencere Jana Bruka (Yana Bruk) un izbijušais armijnieks Dāvids Krūmiņš. 

Pēc uzvaras šovā pārim jāizlemj – attiecības turpināt jau nākamajā līmenī ar kāzām Lasvegasā vai tomēr iet katram savu ceļu un izvēlēties naudu. 

Pirms liktenīgās izvēles abiem mīlniekiem tika atskaņoti viņu solījumi viens otram. Jana sacīja: "Es apsolu, ka mēs turpināsim mūsu attiecības - mēs dzīvosim kopā! Es apsolu tevi vienmēr dzirdēt, būt kā draugs un partneris. Es domāju, ka mūsu satikšanās nebija nejauša. Man nekad tā nav bijis dzīvē - tādas emocijas, tikai ar tevi! Es apsolu būt laimīga kopā ar tevi visu dzīvi! Es tevi mīlu!"

Savukārt Dāvids mīļotajai teica: "Es tev apsolu, ka mēs dzīvosim kopā! Apsolu censties, lai tu katru rītu pamostos ar smaidu. Es apsolu censties piepildīt visus tavus sapņus, cik daudz vien es varu, jo manus sapņus tu jau esi piepildījusi, esot blakus man."

Vaicāti, ko nolēmuši izvēlēties - mīlestību vai naudu -, Dāvids nepārprotami lika manīt, ka vēlas pavadīt kopā visu mūžu ar Janu. 

"Man grūti elpot! Bet... Es arī gribu tev atdot savu sirdi!" nolēma Jana, kas nozīmē, ka abi naudas vietā izvēlējās mīlestību. 

Atgādinām, ka pirmajā sezonā uzvarēja dziedātāja Alise Haijima un Rūdolfs - abi balvā saņēma ceļojumu uz Spāniju, taču pēc brauciena izšķīrās.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu