Pirmais mēģinājums bez skatuves tērpiem: aizkavējusies "Sudden Lights" bagāža

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EBU/SARAH LOUISE BENNETT

Svētdien, 30. aprīlī, grupa "Sudden Lights" aizvadīja pirmo mēģinājumu uz Eirovīzijas lielās skatuves, tomēr - ne bez starpgadījumiem.

Kā ziņo LTV, pirmais mēģinājums tika aizvadīts bez skatuves tērpiem, jo delegācijas čemodāni līdz Liverpūlei nenonāca. 

Tiesa, pirmās dienas vakarā grupa savos sociālajos tīklos paziņoja, ka čemodānus tomēr saņēmuši. "Neraizējieties, draugi - mēs saņēmām savu bagāžu!" tā "Sudden Lights". 

Neraugoties uz šo starpgadījumu, grupa pozitīvi izsakās par pirmo mēģinājumu. "Pirmais mēģinājums bija ļoti veiksmīgs. Protams, ir visādi sīkumi, pie kā ir jāpiestrādā. Bet viss notiek!" LTV saka grupas solists Andrejs Reinis Zitmanis. 

Foto: "Sudden Lights" pirmais mēģinājums

Arī TV režisors Juris Matuzelis sarunā ar LTV saka, ka viss ir augstā līmenī. "Protams, ir kaut kādas lietas, kas mums ir jāaiznes līdz BBC tehniskajam personālam - to sajūtu, kādu mēs gribam dabūt. Jo ir kaut kādas situācijas, kur viņi kadrus ir ņēmuši ļoti tehniski, bet

ir ļoti svarīgi to sajūtu dabūt, lai skatītāji sajūt gan dziesmas vēstījumu un arī to enerģiju, kas nāk no mākslinieka," par pirmo mēģinājumu saka Matuzelis. 

Darbs turpinās - tālāk delegācijai tiek nodoti ieraksti un uz nākamo mēģinājumu ir iespējams veikt labojumus priekšnesumā, ja tādi ir. Tas būs pēdējais mēģinājums, kad varēs veikt izmaiņas.

Jau ziņots, ka grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā" uzstāsies pirmajā pusfinālā 9. maijā, kur piedalīsies arī Norvēģija, Malta, Serbija, Portugāle, Īrija, Horvātija, Šveice, Izraēla, Moldova, Zviedrija, Azerbaidžāna, Čehija, Nīderlande un Somija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 11. maijā, fināls – 13. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu