Nedēļas straumētākais ieraksts ⟩ Pirmo nedēļu latviešu singlu topā iekļuvusi arī leģendārā "Prāta Vētra"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

“Zelta Mikrofons” sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā “Straumētākais ieraksts ar Elektrum” 17. nedēļas topu. Jaunumi šonedēļ atrodami gan latviešu singlu topā, gan kombinētajā singlu un albumu topā.

Pašmāju singlu topā nemainīgi līderi ir grupas “Olas” ar dziesmu “Dzīvot Kaifs”, piedaloties Misteram Krūmiņam un heywhosthatkid. Otra “Olu” dziesma “Man patīk” šonedēļ atrodas 9. vietā. Otrā klausītākā ir “Brāl' Ar Dzīvi Nekaulē” - “Bermudu Divstūra” un “Apvedceļš” kopdarbs, kas topā atrodas jau kopš gada sākuma. Savukārt trešajā vietā ir “Uz Seen” - “Singapūras satīna” un “A-Eiropas” sadarbība, kas arī saglabājusi popularitāti visas 17 šīs gada nedēļas.

Foto: publicitātes.

Kombinētajā singlu topā virsotnes saglabājušās nemainīgas - otro nedēļu visklausītākais ir Deivids Kušners ar “Daylight”. Viņam seko reperis MACAN ar “ASPHALT 8” - topā 4 nedēļas, bet trešā ir Mailijas Sairusa ar “Flowers” - topā 15 nedēļas. Savukārt ceturtajā vietā šajā topā ir “Olu” hits “Dzīvot Kaifs”.

Foto: publicitātes.

Pirmo nedēļu latviešu singlu topā ir grupas “Prāta vētra” dziesma “Pagalmi” - 4. vieta), “Karalienes valsis (Dame la mano)” - 5. vieta, un “ Mākoņi neatskatās” - 9. vieta, no tik tikko izdotā mini albuma “Pagalmi”, kuru veido četras dziesmas, kas veltītas atmiņām par bērnības gaitām Jelgavā, kur uzauguši visi četri grupas dalībnieki. EP dziesmu video radījuši Kaspars Roga un Povels Olsons, izmantojot mākslīgā intelekta programmatūru.

"Liels prieks, ka mūsu jaunās dziesmas guvušas klausītāju atsaucību. Ceram, ka tie nav tikai jelgavnieki! Šis priecīgais fakts iedvesmo domāt, ka noteikti kāds no šiem jaundarbiem būs jānospēlē arī koncertā Liepājā," saka Renārs Kaupers.

Kombinētajā albumu topā šajā nedēļā līdera pozīcijā ir krievu reperis OG Buda ar albumu “Cкучаю, Но работаю”. Otrais klausītākais ir “Metro Boomin” ar albumu “HEROES & VILLAINS”, savukārt trešais Dienvidkorejas reperis Agust D ar albumu “D-DAY”. Kombinētajā albumu topā ir arī divi latviešu ieraksti - “Olas” ar albumu “ Svarīgākais notikums Latvijas pop-hiphopā” ir 5. vietā, bet Msencis un Grandmasters Neons ar albumu “goda vards cetri” ir astotie klausītākie.

Foto: publicitātes.

Maijā topā gaidām gan Edu Šīranu, kura albums “-“ iznāks jau 5.maijā, gan pašmāju repa grupu “BandaBanda”, kuri sava albuma izdošanu svinēs ar koncertu Palladium Rīga 17.maijā. Pavisam droši, viņi nebūs vienīgie jaunpienācēji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu