Bijušo ministri Petraviču Ēģiptē grib nopirkt par kamieļiem (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Bijusī labklājības ministre, nu Saeimas deputāte Ramona Petraviča nesen atgriezusies no atvaļinājuma Ēģiptē un izdevumam "Privātā Dzīve" stāsta par piedzīvoto.

Šoreiz atpūtu kūrortā Sarkanās jūras krastā Saeimas deputāte izbaudījusi kopā ar kolēģi.

Deputāte neslēpj – atpūšoties Ēģiptē, ikreiz bauda arī vietējo vīriešu uzmanības apliecinājumus. "Arābu vīrieši ir krietni karstasinīgāki un pievērš ārzemju sievietēm daudz lielāku uzmanību. Piemēram, piedāvā nopirkt tevi par vairākiem kamieļiem. Es to uztveru ar smaidu. Tas, kā vīrieši reaģē, ieraugot tūristes, gan vairs nav salīdzināms ar laiku pirms 20 gadiem, kad Hurgadā biju pirmo reizi. Toreiz domāju: "Kāpēc esmu te atbraukusi? Tūlīt pat gribu doties prom!" Tagad viņi ar tūristēm jau ir apraduši," secina Ramona un piebilst – viesnīcu darbinieki pastiprināti rūpējas par atpūtnieču drošību.

"Hurgadā jutos patiešām pasargāta. Ikreiz, izejot no viesnīcas, tika jautāti mūsu vārdi un kurp plānojam doties. Ja bijām izsaukušas taksi, viesnīcas darbinieks pierakstīja taksista vārdu un automašīnas numuru. Izbraucot no apdzīvotām vietām, taksistus mēdz apstādināt policija un pārbauda, kurp plāno mūs vizināt," stāsta Petraviča.

"Nedēļa Ēģiptē man ļāva uzkrāt spēku un enerģiju jaunam darba cēlienam," teic Saeimas deputāte.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 25. aprīļa numurā!

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu