Lasvegasā apprecējusies skandalozā influencere Jana Bruka (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Influencere Jana Bruka (Yana Bruk) un izbijušais militārists Dāvids Krūmiņš pēc uzvaras šovā "Mīla kemperī" devās uz Lasvegasu, ASV, apprecēties, liecina ieskats šovā. 

Pirmo reizi Latvijas šovbiznesa vēsturē kanāla STV Pirmā! iepazīšanās šova "Mīla kemperī" uzvarētāji dodas uz visu iespēju zemi Ameriku, lai solītu viens otram mūžīgu mīlestību. 

Bruka un Krūmiņš bija šova viens no skandalozākajiem un ilgnoturīgākajiem pāriem, kuri viens otru ieraudzīja otrajā sērijā un palika kopā līdz pat galam. Abu mīlnieku starpā ir valdījušas gan kaisles pilnas naktis, gan emocijām bagāti strīdi, kuru laikā abi pārliecinājās par abpusēju mīlestību.

Līdz pat kāzām Jana šaubījās, vai viņa un Dāvids ir gatavi šim svarīgajam solim, sakot, ka pēc šova beigām reti tiekas un, viņasprāt, Dāvids nav gatavs ģimenes dzīvei. Taču, kā liecina ieskats šovā, abi tomēr devās uz Lasvegasu, kur apstiprināja savu mīlestību.

“No Zviedrijas līdz Holivudai! Mēs bijām patiesi visa šova garumā!” saka pāris.

Tiesa, abu attiecības ir mainījušās pēc šova, par ko liecina arī nesenais Brukas ieraksts sociālajos tīklos: "Jā, šovs vienmēr ir šovs, taču tajā bija daudz reālu notikumu, kā arī daudz kas notika aiz kamera. Šovs tika filmēts vasarā, finals rudenī un kopš tā laika ir pagājis daudz laika, tāpēc ir skaidrs, ka daudzas lietas varēja mainīties." 

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu