Nelabvēļi esot panākuši, ka nobloķēts Didrihsones veikala "Instagram" profils (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Didrihsone
Elīna Didrihsone Foto: Zane Bitere/LETA

Pretrunīgi vērtētā influencere un apģērbu tirgotāja Elīna Didrihsone saviem sekotājiem atklāj, ka jau otro reizi pazudis viņas veikala oficiālais "Instagram" konts.

""Butterfly" profila atkal vairs nav. Kāds viņu ir nobanojis/iesūdzējis. Un galvenais, ka tu saproti, ka tie ir vietējie latvieši, kurš tad vēl cits? Mums tā vienreiz jau bija, kad pazaudējām profilu ar 65 tūkstošiem sekotāju. Mēs neatgriezām atpakaļ to profilu. Un tagad ir izdarīts tieši tas pats," spriež Didrihsone.

Influencere stāsta, ka profils slēgts bez paskaidrošanas. "Es neticu, ka tas ir tādēļ, ka mēs reklamējam peldkostīmus."

"Es nezinu, ko es varu izdarīt. Profila reāli vairāk nav," asarām acīs saka Didrihsone, kura šobrīd atrodas Dubaijā. 

"Es nesaprotu, kas tā ir par cilvēku sugu, kas nekad nemācēs priecāties par citiem. Un tas, ka tu esi gatavs iekakāt cita dārzā tikai tāpēc, ka mums ir labi? Tā ir jau otrā reize!" neizpratnē ir viņa.

Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu sabiedrības viļņošanos. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu