Liepnieks un Daneviča komentē izskanējušās baumas par abu simpātijām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA, Dārta Daneviča/Facebook

Jau pērnā gada nogalē izskanēja ziņas par rakstnieka Jurģa Liepnieka un Dailes teātra aktrises Dārtas Danevičas iespējamajām simpātijām. Turklāt nesen Liepnieks paziņoja par šķiršanos. Sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" Dārta un Jurģis ievieš skaidrību, kādas ir abu attiecības.

Liepnieks atklāj, ka ir sniedzis morālu atbalstu Dārtai Danevičai, taču abiem ir tikai draudzīgas attiecības. Tieši tāpēc arī, iespējams, izcēlušās runas par abu varbūtējām attiecībām, ka publiskajā telpā Liepnieks vīrišķīgi ir atbalstījis Daneviču.

"Mēs, goda vārds, neesam pāris, bet mums ir ļoti labas attiecības. Es atbalstu Dārtu viņas cīņā ar idiotu, bijušo vīru," nosaka Jurģis.

Turklāt Liepnieks ļoti augstu vērtē Dārtas Danevičas aktrises talantu. "Viņa ir burvīga aktrise. Un es aicinu visus aiziet uz viņas brīnišķīgo monoizrādi "Zēni nav meitenes", ko izrāda Dailes teātrī," teātra mīļotājiem atgādina Liepnieks.

Sazinoties ar aktrisi, Dārta teic, ka ir ļoti pateicīga Liepniekam par atbalstu, jo viņš bija viens no tiem retajiem vīriešiem, kas nevairījās publiski šajā situācijā aizstāvēt un atbalstīt viņu. "Jā, šogad vēl ne reizi viņu neesmu redzējusi klātienē, bet vairāk sekoju līdzi tam, ko Jurģis raksta soctīklos.

"Viņš laikam ir pirmais cilvēks, ja mani atmiņa neviļ, kas publiski kaut kādā veidā iestājies, zinot manu situāciju, un paudis savu atbalstu,

jo īsti pirms viņa nebija tāda precedenta, par ko es, protams, esmu viņam ļoti pateicīga un novērtēju šādu žestu. Man liekas, ka mūsu sabiedrībā tas ir liels retums...

Iepriekš vēstīts, ka Daneviča nesenā intervijā Gundegai Rozei atklāti dalījās par attiecībām ar dēla tēvu Artusu Kaimiņu un tiesas ceļu cīņā par dēlu Kaupo.

Viņa neslēpj savas sāpīgās emocijas, ko radījuši konflikti ar bērna tēvu, un viss, ko Dārta šobrīd no sirds vēlas, ir miers un vienkāršā laime kopā ar dēlu.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 9. maija numurā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu