Noklausies! ⟩ Lapsene izdod debijas albumu un dueta singlu ar Ozolu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto.

11. maijā digitālajās platformās izdots mūziķa Arta Dvarionas dibinātā projekta Lapsene debijas albums “Sākums”. Albumā iekļautas astoņas dziesmas, kas radītas gada laikā kopš pirmā singla “Tukšpauris” publiskošanas 2022. gada aprīlī.

“Viena no svarīgām albuma šķautnēm, kuru gribas izcelt, ir pieci dažādi producenti, kas pie dziesmām strādājuši. Šis ir projekta formēšanās albums, un tā tapšanas laikā iedvesmu apzināti smēlos no stilistiski un žanriski ļoti dažādiem māksliniekiem, kas ietekmējuši manu muzikālo gaumi. Un man šķita svarīgi šo konceptuālo dažādību papildus iekrāsot ar vairāku producentu līdzdalību albuma ierakstā,” saka Artis Dvarionas.

Albuma dziesmas producējuši DJ Rudd, Arnis Račinskis, JJ Lush, Kristaps Ērglis un Reinis Briģis. Visu dziesmu līdzproducents ir Artis Dvarionas. Albuma dziesmu tekstu radīšanā piedalījušies autori Mikus Frišfelds, Igo, Arnis Račinskis, Reinis Briģis un Ģirts Rozentāls.

Vienlaikus ar debijas albuma izdošanu klajā laists arī tā pavadsingls “Man nav bail”, kas tapis duetā ar hiphopa mākslinieku Ozolu.

Noklausies!

“Dziesmas pamatā ir stāsts par manu pirms piecpadsmit gadiem piedzīvoto cīņu ar veģetatīvo distoniju, kas medicīniski tiek definēta kā ķermeņa funkciju un sajūtu traucējumi.

Man paveicās, ka toreiz ar prāta palīdzību šo trauksmaino pieredzi izdevās iekapsulēt. Taču ne visiem tas ir pa spēkam, jo medicīnisks izskaidrojums šādiem traucējumiem joprojām nav atrasts un neziņā "kas ar mani notiek?" mokās daudzi.

Dziesmas pavadmateriālos izmantotais “bargās kundzes” tēls metaforiski simbolizē veģetatīvās distonijas lēkmi,” turpina Artis.

Dziesmas “Man nav bail” mūzikas autors ir Artis Dvarionas, teksta autori - Artis Dvarionas un Ģirts Rozentāls, tās producents - DJ Rudd.

Albuma un singla vizuālo noformējumu veidojusi māksliniece Madara Dzintara-Pluša.

Šopavasar izziņoti arī pirmie projekta Lapsene koncerti un uzstāšanās vasaras festivālos. Plašāka informācija par koncertiem atrodama mūzikas projekta "Facebook" lapā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu