BBC reportiere Eirovīzijā piedzīvo nelāgu misēkli (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com/KatieWalderman

BBC reportiere ​Ketija Valdermane piedzīvojusi nelāgu misēkli un noturējusi kādu Eirovīzijas fanu par konkursa dalībnieku. 

Valdermane šķietami uzrunājusi šā gada Somijas pārstāvi un potenciālo uzvarētāju Kāriju (Käärijä), taču tas izrādījies viņa fans. 

Pati reportiere par šo neveiklo situāciju pasmējusies vietnē "Twitter" un publiskojusi sarunu ar somu mākslinieka līdzinieku Beto. "Kad es tevi redzēju pie arēnas, es tev novēlēju veiksmi pusfinālā un tu atbildēji: "Paldies, paldies!""

"Es steidzos uz afterpartiju! Tu redzēji - es pagāju divus metrus un cilvēki mani sāka fotografēt. Un pat tad, kad es teicu, ka neesmu īstais [Kārijs], viņi sacīja: protams; nofotografējies, iedod man autogrāfu!" tā Beto par negaidīto slavu. 

Reportiere uz operatora norādījumu, ka tas nav tas, ko viņa domā, atbildējusi: "Kā nav? Viņš sniedz autogrāfus, fotografējas - protams, ka tas ir viņš!

Jau ziņots, ka 13. maijā tiks noskaidrots 67. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājs. Favorītos šobrīd ir Zviedrija, Somija un Ukraina. 

Latvija jau sesto reizi pēc kārtas nespēja pārvarēt pusfināla barjeru. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu