Lasvegasā apprecējies Miks Ozoliņš (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Ozoliņš
Miks Ozoliņš Foto: Ilva Skreba

Amerikā dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš iestūrējis laulības ostā, šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Ziņots, ka Ozoliņa sieva ir leģendārā basketbolista Ivara Žvīgura meita Ivonna, kura strādā par meistari vīriešu frizētavā.

Miks un Ivonna iepazinušies pērn novembrī, bet jau februārī Ivonna devās pie Mika uz ASV, kur abi nesen Lasvegasā apprecējušies.

Šo faktu žurnālam apstiprina arī Mika tēvs, kādreiz populārais TV šovu režisors un producents Māris Ozoliņš.

Kā zināms, pērn vasarā Miks ieradās Latvijā, kur uzņēma šovu "50 dolāru randiņš". Sešu sēriju garumā Miks tikās ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kura viņam atrādīja savu dzimto pilsētu. Lai arī šova galvenā doma bija abiem randiņa partneriem kopā izdomāt kā, nepārsniedzot 50 dolāru budžetu, aizraujoši pavadīt laiku, skatītāji no šova varēja iegūt padomus gan par Latvijas apceļošanu, gan arī to, kā uzburt abpusēji baudāmu randiņu. Tāpat atklājās arī visai privātas un pat skandalozas detaļas par pašu Miku Ozoliņu.

Kā zināms, Miks ir tēvs meitiņai Eislijai Mejai, kura nāca pasaulē attiecībās ar dziedātājas Rianas (Rihanna) bekvokālisti Kimberliju Inci.

Ozoliņš iepriekš bijis kopā ar aktrisi Agnesi Zeltiņu, DJ Ellu, un 2019. gadā izskanēja viņa saistība ar divu meitu māmiņu Madaru Raabi, kura iepriekš bija precējusies ar mūziķi Andri Kiviču.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" jaunākajā numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu