VIDEO Latvijas hokejisti ģērbtuvē priecājas un dejo pēc uzvaras pār Čehiju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter

Pirmdien, 15. maijā, Latvijas hokeja izlase papildlaikā pārspēja Čehijas valstsvienību, kuru līdz šim vēsturē mūsējiem nebija izdevies uzveikt. Pēc uzvaras sociālajos tīklos tika publiskots video, kā mūsējie atzīmēja uzvaru ģērbtuvēs. 

Kā redzams video, puiši līksmo pie "Labvēlīgā tipa" dziesmas "Frāzes".

"Laiks ballītei!" teikts video aprakstā.

Jau ziņots, ka Latvijas hokeja izlase pirmdien "Arēnā Rīga" pasaules čempionāta mačā ar rezultātu 4:3 (0:1, 2:1, 1:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Čehijas valstsvienību.

Latvijai vārtus guva Rihards Bukarts, Mārtiņš Dzierkals, Oskars Cibuļskis un Oskars Batņa, bet Čehijai izcēlās Davids Nemečeks, Dominiks Kubāliks un Mihals Kempnijs.

Par labāko spēlētāju Latvijas izlasē tika atzīts Cibuļskis, kurš ar diviem (1+1) rezultativitātes punktiem kļuva par rezultatīvāko hokejistu Latvijas izlasē, bet vārtos Artūrs Šilovs atvairīja 22 metienus.

B grupā astoņi punkti trijās cīņās ir Kanādai, septiņi - Čehijai, seši punkti divās spēlēs ir Šveicei, bet četrus punktus trijās cīņās ieguvusi Slovākija. Divās spēlēs divus punktus iekrājusi Kazahstāna, bet trijās - Latvija, divās spēlēs viens punkts ir Norvēģijai, bet bez punktiem ir Slovēnija.

Pērn pasaules meistarsacīkstēs triumfēja somi, kuri izšķirošajā mačā bija pārāki pār Kanādu.

Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīko Somijas pilsēta Tampere un Rīga, norisināsies no 12. līdz 28. maijam.

Foto: Pasaules čempionāts hokejā: Latvija - Čehija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu