"Gribējās vienkārši piedzerties, lai no visas šīs informācijas tiktu vaļā." Reiniks beidzot izstāsta, kāpēc visu pameta (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mūziķis Lauris Reiniks
Mūziķis Lauris Reiniks Foto: Edijs Pālens/LETA

Dziedātājs un TV personība Lauris Reiniks pērn augustā pārsteidza ar paziņojumu, ka pamet Latviju, lai dotos uz Kolumbiju. Nu viņš atklāj patieso iemeslu, kāpēc uz vairākiem mēnešiem aizbrauca no dzimtenes. 

Reiniks sarunā ar "Privāto Dzīvi" atklāj, ka pēc pandēmijas viņam bijis "ārprātīgi daudz darba", tai skaitā raidījuma "Pasaki to skaļi" filmēšana. "Katra raidījuma filmēšana ilgst vairāk nekā trīs stundas, un tu gluži kā psihoterapeits sēdi un uzmanīgi klausies. Ikdienā nespēju ar cilvēku norunāt ilgāk par stundu, viņam acīs skatoties, bet tur nācās to darīt. Turklāt parasti filmējām divus raidījumus dienā.

Dienas beigās biju emocionāli pārguris, gribējās vienkārši piedzerties, lai no visas šīs informācijas tiktu vaļā," atzīstas Lauris.

Reiniks saka, ka to nav varējis atļauties, jo nākamajā dienā bijuši, piemēram, Ričija Rū koncerti. 

Mūziķis atminas, ka pārslodzes dēļ viņam sākās vēl nebijušas veselības problēmas - uz sejas parādījās alerģija, sāka niezēt āda, sāpējusi mugura, u.c. "Domāju – laiks pasūtīt kapakmeni," neslēpj Reiniks.

Analīzes gan bijušas labas, taču pašsajūta neuzlabojās. Ceļojumā uz Peru mūziķis sapratis, ka veselības likstas saistītas ar pārslodzi un stresu. "Bija skaidrs – man jābrauc prom. Tāpēc vienā mirklī atteicos no visiem projektiem. (..) Es ieklausījos savā ķermenī, kurš pats man teica priekšā – pienācis laiks apstāties," lēmumu doties uz Kolumbiju skaidro Reiniks.

Reiniks nesen laida klajā jaunu dziesmu “Galerijā”. Regetona ritmos komponētā dziesma un Latīņamerikas sajūtās radītais videoklips ir atsauce uz laiku, ko pērnā gada nogalē Reiniks pavadīja Kolumbijā.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 16. maija numurā!

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu