FOTO Kvīru klubā "Skapis" jautri aizvadīta Eirovīzijas ballīte (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

13. maijā visiekļaujošākajā Rīgas klubā "Skapis" kopā sanāca Eirovīzijas konkursa cienītāji, lai kopā skatītos grandiozā šova finālu. Apskati foto!

Viesu vidū bija ne tikai vietējā publika, bet arī kuplas atbalstītāju komandas no Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas un Spānijas. 

Pasākumu moderēja drag-queen māksliniece Vencheska Baltique un influenceris Deniss Aleksandrs Ševeļovs, kuri sagatavoja tematisko viktorīnu par dziesmu konkursu. Tāpat viesi varēja paši balsot par saviem favorītiem. Visvairāk punktu "Skapja" publika deva somu dziedātājam Käärijä un dziesmai "Cha Cha Cha", kas lielajā Eirovīzijā ierindojās otrajā vietā.

“Klubā varēja sajust patiesu spriedzi – cīņa bija starp Somiju un Zviedriju, un viesu vidū bija arī ievērojams skaits šo valstu pārstāvju. Kaut konkursam piemīt sacensības gars, visi bija vienoti svētkos. Īpaši patika, ka visi zviedri uzkāpa uz letes pēc Eirovīzijas noslēguma un līksmoja pie Lorīnas dziesmas "Euphoria". Visi, arī somi, dziedāja līdzi. Tiešām vienojoša pieredze," atmiņās dalās Ševeļovs.

Viesu vidū manīti arī Dana Isarova, Dante Pecolli, André Won, Paula Birzniece un citi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu