Olga Dreģe atklāj īpašo iemeslu, kāpēc joprojām glabā skatītāju dāvinātos ziedus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dailes teātra aktrise Olga Dreģe saņem balvu nominācijā "Par mūža ieguldījumu" "Spēlmaņu nakts 2016" laureātu apbalvošanas ceremonijā Dailes teātrī.
Dailes teātra aktrise Olga Dreģe saņem balvu nominācijā "Par mūža ieguldījumu" "Spēlmaņu nakts 2016" laureātu apbalvošanas ceremonijā Dailes teātrī. Foto: Zane Bitere/LETA

Dailes teātra aktrise Olga Dreģe, viesojoties raidījumā “360TV ZIŅneši”, atklāj,  kā tieši un kāpēc vairākus gadu desmitus ir saglabājusi no skatītājiem saņemtos ziedus.

Jaunā un informatīvā 360TV kanāla raidījuma “360TV ZIŅneši” galvenais mērķis ir atrast un izcelt cilvēku, kas slēpjas aiz ziņu virsrakstiem, kā arī dāvināt patiesas emocijas stāsta varoņiem. Pirmajā raidījumā skatītājiem bija iespēja redzēt, kā Neldijas kundze pirmo reizi apmeklē teātra izrādi, kurā spēlēja mūsu izcilā aktrise Olga Dreģe. Pēc izrādes aktrise ciemojās ziņnešu studijā, lai vairāk padalītos savās sajūtās par piedzīvoto.

Sarunas laikā Dreģes kundze neslēpj prieku un pagodinājumu par to, ka viņas izrāde var tik daudz nozīmēt skatītājiem un sniegt bagātīgu emociju buķeti. Aktrise ļoti ciena savus skatītājus, un īpašā veidā saglabā viņu dāvinātos ziedus jau piecdesmit gadus.

“Es, piemēram, dāvināto rožu galviņas kaltēju un salieku pēc tam maisiņā. Man gribētos, lai šos maisiņus pēc tam ieber mūža mājā uz tās segas, lai visa tautas mīlestība nāk man līdzi,” atklāj tautā mīlētā aktrise.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu