"Nevienam to neesmu teicis..." Paukštello atklāj, ka cīnījies ar vēzi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktieris Jānis Paukštello
Aktieris Jānis Paukštello Foto: Sintija Zandersone/LETA

Dziedošais aktieris Jānis Paukštello (72) intervijā žurnālam "Patiesā Dzīve" atklāj, ka nesen pārcietis sarežģītu operāciju. 

Tautā mīlētais aktieris atklāj:

"Nevienam to neesmu teicis, bet pirms pusotra gada man bija ļoti sarežģīta operācija, pēc kuras dakteris teica, ka man ir palaimējies. Harim [Harijam Spanovskim - red.] bija ceturtā stadija, man tikai otrā, visu iztīrīja."

Tāpat intervijā Paukštello runā par attiecībām ar Hariju Spanovski. Kā zināms, aktieris pēc smagas slimības devās mūžībā 2013. gadā.

"Mūs lika vienās lugās, lai tiekam uz saviem un Paula koncertiem. Es Hari pieminu katrā koncertā, dziedot "Paldies tev, dzīve". Daudzi ir šokā, kad atzīstos, ka nebijām draugi. Bet mani iemīļoja viņa mammīte Inta, viņai patika, kā es dziedu. Inta mani palūdza bērēs nodziedāt "Baltas ābeles zied". Haris gulēja zārkā, pārklāts ar tillu tā, ka seju neredz. Izdzēru simt gramu un nodziedāju," atminas Paukštello.

"Es biju klāt visu to pusotru gadu, līdz Haris aizgāja. Pēc aizkuņģa dziedzera operācijas viņam teica, ka nav vairs daudz laika atlicis. Kad mums bija koncerts Engurē, sēdējām krēslā, jo Haris nevarēja nostāvēt. Pēc tam Jēkabpilī uz skatuves nebija, kur sēdēt, viņš apsēdās uz monitora, nodziedāja divas dziesmas, un viss."

"Haris beigās bija pie Intas, kur notika mūsu pēdējā tikšanās; viņš jau slīga komā. Es teicu, ka man jābrauc ierakstīt reklāmu, Haris vēl apvaicājās, cik man maksās. Sarunājām, ka atnākšu arī rīt, bet neatnācu, sameloju, ka bija darbs. Dienu pēc tam braucu uz Kuldīgu, un pa ceļam radio paziņo, ka Haris ir miris. Apstājos kafejnīcā Pūrē, pasūtīju simt gramu, otru simtu, trešo, bet nereiba. Elīna [Paukštello sieva - red.] mani veda uz koncertu, paziņoju no skatuves, ka Haris aizgājis, visi raudājām. Nodziedāju līdz beigām, izdzēru vēl simtu, tad gan apreibu," atminas Paukštello.

Interviju ar Jāni Paukštello lasi žurnāla "Patiesā Dzīve" 19. maija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu