Mūzikas projekts „OFF ME ON“ publisko video jaunai dziesmai “Are You Here?”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Eksperimentālā mūzikas projekta “OFF ME ON” autore Diāna Peitone (Diana Payton) kopā ar mūziķi Miķeli Putniņu šodien laiž klajā jaunu singlu ar nosaukumu “Are You Here?”. Īpaši notikumam radīts arī videoklips, kura autori ir mākslinieki Jana Jacuka un Sandijs Ruļuks.

Videomateriāls tapis vēl 2022. gada sākumā, kad Sandijs un Jana uzturējās rezidencē Majorkā, Spānijā, un tajā iepazinās ar ungāru klaunu Bensu Totu (Bence Toth). Iedvesma horeogrāfijai, kuru Jana izpilda kopā ar Bensu, saistāma ar projektu, pie kura tobrīd strādājusi pati horeogrāfe, – ar izrādi “Attālums starp mums” Ģertrūdes ielas teātrī. Tajā atspoguļojas interese par divu cilvēku ķermeņu attālumiem gan pavisam fiziskā, gan emocionālā nozīmē. Arī Diānas skaņdarbs pievēršas vēlmei pēc tuvības un atstatuma, ko piedzīvojam vienlaikus, veidojot attiecības.

Gadu vēlāk, Sandija un Janas videomateriāli nejaušā kārtā sastapa projektu “OFF ME ON”, kļūstot par vizuālu atspoguļojumu Diānas un Miķeļa audio stāstam.

Elektroniskās mūzikas un mākslas performanču projekta „OFF ME ON“ autore ir rīdziniece Diāna Peitone. Viņas debijas albums ar nosaukumu “MUTE” klajā nāca 2021. gadā, sadarbojoties ar pazīstamo kanādiešu mūziķi, džeza saksofonistu Šīmusu Bleiku (Seamus Blake) un latviešu skaņu režisoru Tomu Lismentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu