"Sudden Lights" izziņo brīvdabas koncertu Mežaparka Zaļajā teātrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa "Sudden Lights"
Grupa "Sudden Lights" Foto: publicitātes

16. septembrī grupa "Sudden Lights" uzstāsies Mežaparka Zaļajā teātrī, kas būs vienīgais grupas koncerts Rīgā šogad. 

Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā grupa "Sudden Lights" pievērsa uzmanību ar savu unikālo mūzikas stilu un enerģiju, iegūstot plašu popularitāti ne tikai Latvijā, bet arī starptautiski. Šī skatītāju atzinība ir nesusi daudz spilgtu emociju, kuras grupa vēlas atzīmēt, sniedzot saviem uzticīgajiem atbalstītājiem un mūzikas cienītājiem neatkārtojamu koncerta pieredzi.

“Pēc spilgtā piedzīvojuma Eirovīzijas dziesmu konkursā šajā pavasarī, jūtam, ka esam uzņēmuši ārkārtīgi spēcīgas emocijas. Pēc milzīgā sabiedrības atbalsta un neskaitāmiem labajiem vārdiem, ko saņēmām, esam lēmuši saviem klausītājiem sagatavot ko īpašu un līdz šim nebijušu. Zaļais teātris ar savu ainavisko noskaņu būs lielisks papildinājums mūsu mūzikai un sagatavotajam šovam. Gatavojam arī muzikālus jaunumus un pārsteigumus, tā ka šis koncerts noteikti būs jauna lappuse "Sudden Lights" karjerā,” skaidro grupas basģitārists Kārlis Vārtiņš.

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu serviss tirdzniecības tīklā.

Grupa "Sudden Lights" par savu jaunāko albumu “Miljards vasaru” saņēma piecas nominācijas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai Zelta mikrofons. Dziesma “Laternas” ieguva augsto 2. vietu Latvijas radio dziesmu aptaujā “Muzikālā banka”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu