Pāris mēnešu laikā radio "Pieci.lv" pametuši trīs iemīļoti dīdžeji. Kāpēc tā? (3)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Bijušie Latvijas Radio 5 - Pieci.lv dīdžeji Magnuss Eriņš un Marta Grigale labdarības maratona "Dod pieci"
Bijušie Latvijas Radio 5 - Pieci.lv dīdžeji Magnuss Eriņš un Marta Grigale labdarības maratona "Dod pieci" Foto: Zane Bitere/LETA

Sabiedriskā medija ietvaros eksistējošās jaunās, populārās mūzikas radiostacijās, kas tiek pozicionētas gados jauniem klausītājiem, Rietumeiropā un Skandināvijā kadru maiņa vienmēr ir intensīva un talantu sastāvs mēdz nomainīties pilnībā,  pauda "Latvijas Radio 5 - Pieci.lv" ētera personība un radošais direktors Toms Grēviņš, komentējot vairāku ētera personību aiziešanu no "Pieci.lv".

Cita starpā viņš pauda, ka Marta Grigale ir piemērs tam, ka arī 21.gadsimtā sabiedriskajā medijā var izveidot ievērojamu tēlu mediju vidē, kas netraucē uzsākt un attīstīt mūziķes karjeru.

Tikmēr "Latvijas Radio 5 - Pieci.lv programmas direktors" Kārlis Kazāks sacīja, ka "Pieci.lv" ietvaros ir izaugusi talantīgu un pamanītu ētera personību paaudze.

Viņaprāt, darba attiecības pārtraukušo ētera personību piemērs liecina par to, ka "Pieci.lv" ir vieta, kurā motivētiem jauniešiem izveidot pamatīgu kapitālu tālākiem izaicinājumiem mediju, izklaides un pat valsts pārvaldes vidēs.

Vienlaikus viņš sacīja, ka, lai turpinātu jauniešu sabiedriskajam medijam uzticēto uzdevumu izpildi, "Pieci.lv" turpina darbu arī pie jaunu mediju personību veidošanas un ir gatavi sniegt ētera laiku pašu veidotās DJ skolas audzēkņiem.

Kā norādīja Latvijas Radio pārstāvji, "Latvijas Radio 5 - Pieci.lv" tuvākajā laikā publiski ziņos par gaidāmajām izmaiņām "Pieci.lv" ēterā un multimediju platformās.

Patlaban Magnusa Eriņa vietā rīta ētera vadīšanu ir pārņēmusi Lota Ulmane, savukārt Grigales līdzšinējo ētera laiku no nākamās nedēļas pārņems "Pieci.lv" DJ skolas audzēkņi.

Kā mirkoblogošanas vietnē "Twitter" norāda Grigale, viņas pēdējais ēters "Pieci.lv" būs piektdien no plkst.10 līdz 14.

Maija sākumā par savu aiziešanu no "Pieci.lv" "Twitter" ziņoja arī Eriņš. Savukārt marta beigās no radio aizgāja Karmena Stepanova.

TVNET jau vēstīja, ka Latvijas Radio pagājušajā gadā strādāja ar 12,783 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,9% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas zaudējumi pieauga par 77,1% - līdz 293 873 eiro.

Latvijas Radio reģistrēts 1992.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1 854 685 eiro.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu