Par godu Valsts prezidenta vēlēšanām grupa “Lisijs Biskvīts” laiž klajā dziesmu “Prezidents”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Sagaidot Valsts prezidenta vēlēšanu dienu, pašmāju pankroka grupa “Lisijs Biskvīts” laiž klajā dziesmu “Prezidents”. Dziesma ar vieglu ironijas pieskārienu ļauj katram iejusties mūsu priekšstāvju ādā par to, kā sākas diena pirms šī svarīgā notikuma vai kā tas varētu būt, ja pašiem būtu iespēja vēlēt mūsu valsts galvu.

Grupa jau labu laiku ir strādājusi pie šīs dziesmas un nolēma, ka tieši 31. maijs ir īstā diena, kad to atrādīt plašākai publikai. “Prezidents” ierakstīts ierakstu studijās “White Wide Studio” un “AMFO music studio”, bet par ieraksta pēcapstrādi “Lisijs Biskvīts” saka paldies Jānim Narbutam.

"”Lisijs Biskvīts” ir jaunveidojums Latvijas maznovērtētās underground mūzikas žanrā. Lielākoties ievērojot pankroka tradīcijas, bet flirtējot arī ar citiem mūzikas žanriem, "Biskvīts" veido skaņu debesskrāpjus, kurus klausoties rodas vēlme ar augsti paceltu dūri lēkāt pa pagraba telpām, koridoriem vai garlaicīgiem ofisiem un izolēt visu mietpilsonisko un lieko no sabiedrības nogurušajām smadzenēm," par grupu stāsta tās mūziķi.

Grupa radusies 2019. gada nogalē Rīgā, bet debijas koncertu piedzīvoja pēc pāris mēnešiem - 2020.gada februārī. Šobrīd "Lisija Biskvīta" sastāvā ir Gvido Lasmanis (vokāls), Andris Strods (ģitāra), Kristaps Zabrovskis (bungas), Oskars Bērziņš (vokāls), Reinis Bonus (ģitāra) un Toms Treijs (bass).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu