Jāredz! ⟩ Lilija Rouza Depa un The Weeknd kopā ekrānos atklāj slavas spozmes tumšo pusi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Pasaulslavens mūziķis. Holivudas zvaigznes un franču dziedātājas meita. Pirmizrāde Kannu kinofestivālā. HBO ir izdarījuši praktiski visu, lai jaunajam seriālam “Elks” (The Idol) ar The Weeknd un Lilijas Rouzas Depas piedalīšanos tiktu pievērsta maksimāli liela uzmanība. Jauno seriālu, kas vēsta par mūzikas industrijas aizkulisēm un slavas spozmes tumšo pusi, līdz ar pasaules pirmizrādi no 5. jūnija demonstrēs LMT Viedtelevīzija.

“Iepazīstot šos šovbiznesa septiņus elles lokus, āda sāk kniest,” pēc Kannu pirmizrādes rakstīja žurnāls "Rolling Stone", uzsverot, cik pārdrošs, pārsātināts tas ir, īpaši izceļot kraso pretstatu starp Depas attēloto nekaunīgo, tomēr tik neaizsargāto popzvaigzni un The Weeknd antivaroni, noslēpumainu un manipulatīvu naktskluba īpašnieku.

“Šķiet, mūziķis The Weeknd vēlas šo seriālu padarīt par neķītru, izsalkušu un pretrunīgu skatu uz industriju, kura par labu biznesa modeli uzskata slampāšanu pāri kailiem ķermeņiem, lai pēc tam izsūktu to dvēseles,” raksta "Rolling Stone".

Seriālu veidojis režisors Sems Levinsons, kuram pirms dažiem gadiem aktuālā tīņu drāma “Eiforija” (Euphoria) atnesa ne tikai pasaules slavu, bet arī Amerikas režisoru ģildes balvu un vairākas citu prestižu apbalvojumu nominācijas.

“Nav nekāds brīnums, ka tas, kurš radījis seriālu “Eiforija”, jums uz paplātes pasniegs seksu, narkotikas un bezmērķīgu dekadenci, un ar The Weeknd līdzdalību tiek radīta nepastarpināta izpratne par to, kā superzvaigznes slava izkropļo skatu uz realitāti,” atzīst "Rolling Stone" kritiķis.

The Weeknd, īstajā vārdā Ābels Makonens Tesfaije (Abel Makkonen Tesfaye), ir etiopiešu izcelsmes Kanādas dziedātājs un mūzikas autors, kas kopš muzikālās karjeras pirmsākumiem 2010. gadā izdevis neskaitāmus komerciāli veiksmīgus mūzikas albumus, saņēmis četras Grammy, divdesmit Billboard un neskaitāmas citas mūzikas industrijas balvas, turklāt bijis nominēts Oskaram par mūziku filmai “Greja piecdesmit nokrāsas” (Fifty Shades of Gray).

Aktrise Lilija Rouza Depa ir franču izcelsmes aktrise un modele, kas kino karjeras sākumā tika nominēta Francijas kino augstākajam apbalvojumam Cēzara balvai kā daudzsološākā jaunā aktrise. Pati pirmā loma Depai bija filmā “Ilknis” (Tusk), neatkarīgā mazbudžeta šausmu filmā, kur līdz ar citiem aktieriem viņai nācās sastrādāties ar savu tēvu, Holivudas zvaigzni Džoniju Depu, taču pasaules slavu viņa guva par dejotājas Isadoras Dunkanes attēlojumu filmā “Dejotāja” (The Dancer).

Noskaties seriāla reklāmas rullīti!

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu