Eirovīzijas uzvarētāja Lorīna vienīgā atsakās parakstīt Ukrainas karogu labdarības izsolei (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāja Lorīna no Zviedrijas atteikusies parakstīt Ukrainas karogu, kuru bijis iecerēts izlikt labdarības izsolē, vēsta ukraiņu portāls "Obozrevatel".

Grupas "Tvorchi" menedžere Jūlija Mogiļuka paziņojumā norādījusi, ka zviedru dziedātāja Lorīna bijusi vienīgā no visiem konkursa dalībniekiem, kura atteikusies atstāt autogrāfu uz karoga.

"Lorīna, iespējams, ir vienīgā dalībniece, ar kuru mums nebija kontakta. Viņa turējās nomaļus no visiem un bija vienīgā, kas atteicās parakstīt karogu, kuru lūdzām parakstīt dalībniekiem, lai pēc tam to pārdotu labdarības izsolē Ukrainas atbalstam," uzsvēra Mogiļuka.

Viņa arī rakstīja, ka Eirovīzijas fani neciešot grupu "Tvorchi", un min iespējamos iemeslus. "Tā bija atriebība par pagājušā gada Ukrainas uzvaru, kas, viņuprāt, bija nepelnīta. Mēs lasījām daudz komentāru, kur pārmeta, ka mēs pievēršot īpašu uzmanību Ukrainai un ka Ukraina atkal uzvarēs kara dēļ," stāstīja komandas menedžere.

Atgādinām, ka Lorīna ar dziesmu "Tattoo" kļuva par 2023. gada Eirovīzijas uzvarētāju, iegūstot 583 punktus žūrijas un skatītāju balsojumā.

Foto: Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu