Porziņgis bez mīļotās Lauras izklaidējas prestižajās F-1 sacensības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbola zvaigzne, NBA kluba Vašingtonas "Wizards" spēlētājs Kristaps Porziņģis ar draugiem devies uz Barselonu, kur apmeklējis Pirmās formulas (F-1) Spānijas "Grand Prix" sacīkstes. Viņam līdzās gan nebija mīļotās sievietes.

Kā liecina sociālajos tīklos publiskotā informācija, Porziņģis uz Barselonu devies kopā ar draugiem - basketbolistu Žani Peineru un influenceri Felipi Gabrielu Ksavjēru. Līdzās Porziņģim un Peineram nebija viņu otro pusīšu - Lauras Vizlas un Alīnas Peineres. 

Noprotams, ka abas dāmas devušās draudzeņu ceļojumā un pašreiz atrodas Korfu salā Grieķijā. 

Tikmēr Felipe sociālajos tīklos dalījies ar vairākiem kadriem, kuros redzams, ka prestižās F-1 sacensības vērojis arī futbola zvaigzne Neimars, popmūziķe Rosalia un citi.

Foto: instagram/kporzee, felipegabrieldsx

Atgādinām, ka Porziņģi un Vizlu vieno romantiskas attiecības nepilnus trīs gadus. 

Ziņots, ka "Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien, 4. jūnijā, pārliecinoši ieņēma pirmo vietu Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas astotajā posma Spānijas "Grand Prix".

Verstapens, kurš bija labākais arī dienu iepriekš notikušajā kvalifikācijā un sacīksti sāka no pirmās vietas, jau pēc pirmā līkuma izvirzījās vadībā un ātri iekrāja pārsvaru pār sekotājiem, kas finišā bija pieaudzis līdz 24,09 sekundēm. Nīderlandietis izcīnīja savu 40. uzvaru karjerā.

Otro vietu ieņēma "Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons, bet trešajā pozīcijā ierindojās Džordžs Rasels ("Mercedes"), zaudējot Verstapenam nedaudz vairāk kā 32 sekundes.

Ārpus labāko trijnieka palika uzvarētāja komandas biedrs Serhio Peress, piektais finišēja Karloss Sainss ("Ferrari"), sestais bija Lenss Strols ("Aston Martin"), septīto vietu ieņēma Fernando Alonso ("Aston Martin"), astotajā pozīcijā ierindojās Estebans Okons ("Alpine"), kuram devītajā un desmitajā vietā sekoja attiecīgi Džou Guaņjui ("Alfa Romeo") un Pjērs Gaslī ("Alpine").

Kopvērtējumā pārliecinošs līderis ir Verstapens, kurš sakrājis 170 punktus. Otrais ar 117 punktiem ir Peress, bet Alonso 99 punkti dod trešo pozīciju.

F-1 2023. gada čempionātā paredzēti 22 posmi.

2022. gada čempionātā otro reizi pēc kārtas uzvarēja nīderlandietis Makss Verstapens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu