Kaspars Saulietis pirmo reizi izsakās par bijušās sievas kāzām: "Kaut kādā mērā tas nav patīkami" (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Bijušais hokejists Kaspars Saulietis dienu pēc savas bijušās sievas Katrīnes Saulietes kāzām ar pilotu Pēteri Vasiļevski vietnes "Instagram" tiešraidē dalījās pārdomās par attiecību tēmu un atklāja, kā jūtas, bijušajai sievai apprecoties ar citu vīrieti. 

Neilgi pirms kāzām Kaspars esot pajokojis, ka jānozog līgava, proti, viņa bijusī sieva Katrīne, taču tas bijis vien joks, ko kāds, iespējams, uztvēris nopietni. Joks nav īstenojies, un, sākot savu monologu "Instagram" tiešraidē, Kaspars teica: "Līgavu nenozagu."

Saulietis atklāj, kā jūtas: "Mūsu attiecības jau sen ir nokārtotas. Viss ir ļoti labi, protams, gadās arī pa kādam kašķim, bet viss beidzies labi.

Es godīgi varu pateikt, ka esmu ar Pēteri kopā dzēris šņabi pie viena galda. (..) Viņš ir moločiks un krasavčiks!

Man nav nekādu aizvainojumu, mūsu attiecības jau sen beigušās un viss ir izdzīvots. Es tiešām esmu priecīgs un novēlēju viņiem arī laimi," saka Kaspars.

"Protams, kaut kādā mērā tas nav patīkami, bet mēs ejam un dzīvojam tālāk. Esmu priecīgs par situāciju. (..) Manas meitenes ir laimīgas," dalījās Kaspars.

Atgādinām, ka Sauliešu laulībā, kas izjuka 2019. gadā, pasaulē nākušas divas meitas - Kerija un Kortnija.

Tāpat Saulietis dalījās savas privātās dzīves detaļās, atklājot, ka viņam šajā laikā bijušas trīs nopietnas attiecības. Viņš atklāja, ka šobrīd nevēlas dibināt jaunu ģimeni, bet gan lūkojas pēc līdzvērtīgas, "morāli tīras" partneres. Tāpat bijušais hokejists ir novērojis, ka daudzas sievietes ir izmisušas un nav sakārtojušas savu pagātni, tāpēc neesot gatavas veidot jaunas attiecības.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu