Mīlestības sāpīgā daba grupas "guys on the red carpet" jaunākajā dziesmā "BURN" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupa “guys on the red carpet” izdod jaunu dziesmu “BURN” un tai veltītu dziesmu teksta videoklipu. "BURN", kas apvieno sintezētu skaņu un elektriskās ģitāras ar spēcīgu, bet tajā pašā laikā maigu vokālu, ieved meditatīvā atmosfērā, tiecoties aizskart dziļākos emociju nostūrus, tā atgādinot par dažkārt sāpīgo mīlestības dabu.

Grupa “guys on the red carpet” izveidojusies 2016. gadā Gulbenē, bet pašlaik darbojas Rīgā. Grupas sastāvā ir pieci mūziķi – Emīls Deivids Zučiks, Matīss Jānis Berzinskis, Mikus Ģērmanis, Kārlis Krūmiņš un Mikus Svikulis. Katram grupas dalībniekam ir sava pieeja un muzikālās ietekmes, līdz ar to, darbojoties kopā, grupa sevi neierāmē konkrētā žanrā. Grupas muzikālais noskaņojums ir ļoti kontrastējošs – sākot ar mierīgām un dvēseliskām dziesmām, beidzot ar ļoti enerģisku, reizēm pat agresīvu mūziku.

2016. gadā grupas pirmā dziesma “Atkal tu pazūdi” saņēma Radio SWH “Klausītāju gada dziesmas” balvu. Savukārt 2020. gada aprīlī “guys on the red carpet” izdeva debijas albumu “Let’s be real”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu