PVD izsekos adresi, kurā Bindri atstāja sunīti Mailo (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Dzīvnieku aizsardzības biedrības "Ķepu-ķepā" vadītāja Gundega Bidere, tiekoties ar šova "Ģimene burkā" nu jau bijušo dalībnieci Agritu, brīdina par Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) iesaisti pēdējā laika apspriestākajā skandālā. 

Jau ziņots, ka jūnija sākumā šova "Ģimene burkā" skatītājus satrauca fakts, ka Bindru ģimene savu ģimenes mīluli ir atstājuši pie jauniem saimniekiem, kuriem dzīvnieku labturības normas esot svešas. Patversmes vadītāja, uzklausot Agritas nožēlu un nezināšanas trūkumu, neizrāda nekādu žēlastību, jo tā neattaisno izdarīto.

"Likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības, tāpēc mēs rakstiski esam sazinājušies ar PVD, lai viņi izseko šo adresi, kur tas suns tika atdots," saka Bidere.

Patversmes vadītājai tika jautāts, ko darīt, ja rodas situācija, kad nākas meklēt dzīvniekam jaunas mājas, un viņas galvenais noteikums ir meklēt cilvēciskus un adekvātus saimniekus. “Ja sunim vēlas atrast jaunas mājas, tas ir jādara adekvāti, ievērojot cilvēciskas normas!”

Atgādinām, ka par pēdējā laika skaļāko skandālu kļuvis Bindru ģimenes lēmums atdot sunīti Mailo jauniem saimniekiem turpmākai dzīvei pie ķēdes, ko atspoguļo šovs "Ģimene burkā". Suns nedēļu pavadīja pie ķēdes, kuras laikā uz kakla jau bija radušies nobrāzumi. Nu Mailo nonācis dzīvnieku aizsardzības biedrībā "Ķepu ķepā". 

Pēc notikušā kanāls 360TV lēmis pārtraukt sadarbību ar Bindru ģimeni.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu