"Tu esi pats labākais!" Sedokova un Timma nesaskaņas atrisina ar kaislīgu video (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jūnija sākumā latviešu basketbolists Jānis Timma un ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova lika noprast par savām attiecību nesaskaņām. Nu dziedātāja dalījusies ar video, liekot domāt, ka problēmas atrisinātas. 

Jau ziņots, ka jūnija sākumā Timma vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījās ar dīvainu vēstījumu: "Iespējams, šausmīgākās stundas manā dzīvē. Vairs nav ko teikt. Jūs drīz uzzināsiet. Vai arī nekad. Ceru, ka nekad." 

Šo ierakstu pārpublicēja Sedokova, pievienojot angļu valodā: "Same." (Latv. - tas pats.), uz ko drīz vien reaģēja Timma: "Tas pats? Tu to padarīji personīgu šeit. Nav tas pats. Dari, ko vien vēlies..."

Pēc tam "dari ko vēlies" kļuva aktuāls abu stāstiņos - Timma sevi iemūžināja striptīzklubā ar lielu naudas žūksni, bet Sedokova dalījās ar video, kurā lika noprast, ka viņai Timma uzdevis jautājumu: "Ja izšķirsimies, kam tu būsi vajadzīga?"

Nu abi šķietami tikuši pāri nesaskaņām - 11. jūnijā Sedokova publiskoja visai pikantu video, kur kopā ar Timmu redzama gultā. Tam klāt pievienots audioieraksts, kurā it kā dzirdams abu mīlnieku dialogs.

"- Sveika! - Sveiks. - Nu ko, tev rakstīja tiešajās ziņās? - Jā. - Daudzi rakstīja? - Jā. - Un ko tu viņiem atbildēji? - Ka tu esi pats labākais."

Kā zināms, abi apprecējās 2020. gadā. Viņu iepazīšanās notika laikā, kamēr Timma bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu