Petravičas "policijas kampaņa" nostrādā "Mozaīkai" par labu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Saeimas deputāte Ramona Petraviča piedalās "Politiķu cepienā" sarunu festivālā "Lampa" Cēsu pils parkā.
Saeimas deputāte Ramona Petraviča piedalās "Politiķu cepienā" sarunu festivālā "Lampa" Cēsu pils parkā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Saeimas deputāte Ramona Petraviča (“Latvija pirmajā vietā”) par komiķa Jāņa Kroņa joku "Politiķu cepienā" sola vērsties policijā. Nu komiķis reaģējis uz Petravičas sacīto. 

Jau ziņots, ka Petraviču sadusmojusi mājaslapa www.ramonaskamieli.lv, kas, kā izrādās, aizved uz LGBT un viņu draugu apvienības "MOZAĪKA" sadaļu "Ziedot".

Petraviča pauda, ka viņas un dzīvnieku attēlu izmantošana esot ne tikai krāpšana, bet arī viņas kā Saeimas deputātes diskreditācija.

Kronis vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījies ar modeles Māras Slejas ierakstu, kurā viņa atklāj:

""Politiķu cepiena" laikā es pat neiegāju šajā mājaslapā. Bet, pateicoties Ramoniņas "policijas kampaņai" iegāju un noziedoju!"

Ierakstam pievienots Boba Mārlija skaņdarbs "One Love". 

Foto: instagram/krrronis

Jau ziņots, ka 10. jūnijā Cēsīs norisinājās devītais sarunu festivāls LAMPA, kas tradicionāli noslēdzās ar "Politiķu cepienu". Tajā piedalījās 14. Saeimas deputāte un bijusī labklājības ministre Ramona Petraviča (“Latvija pirmajā vietā”), izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (“Jaunā Vienotība”), zemkopības ministrs Didzis Šmits (“Apvienotais saraksts”) un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ījabs (“Latvijas attīstībai”). Pasākumu vadīja komiķis Jānis Skutelis, bet politiķus cepināja komiķis Rūdolfs Kugrēns, dramaturģe Anete Konste, komiķis Edgars Bāliņš un aktieris Jānis Kronis. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu