Jana Bruka par šķiršanos no mīļotā Dāvida: "Viņš mani nemīlēja..." (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Jana Bruka (Yana Bruk) pēc šķiršanās no militārista Dāvida Krūmiņa savos sociālajos tīklos dalījusies ar emocionālu vēstījumu, kurā izklāsta savas sajūtas par notikušo. 

Pavisam nesen tapa zināms, ka Janas un Dāvida attiecības ir izjukušas. Jana pastāstīja, ka Dāvids lēmumu neturpināt attiecības paziņojis darba čatā. 

Nu Jana "Instagram" dalījusies ar savām emocijām: "Man ļoti gribētos jums izstāstīt visu kā ir un kā bija manās attiecībās. Vēlos dalīties visos savos pārdzīvojumos, taču pagaidām nezinu, kā to izdarīt. Iznākt live, lai radītu haipu? Lai jūs visi varētu uzdot vienu un to pašu jautājumu – kur ir Dāvids un kāpēc jūs izšķīrāties? Visticamāk neviens no jums nepajautās, kā es jūtos un kā es vispār to visu izturēju… Jūs teiksiet: "Tā jau es domāju, tas viss ir šovs." Nē.

Man tas nebija šovs. Man tās bija jūtas un cerības. Es noticēju. Gribēju noticēt. Izdomāju cilvēku, kurš neeksistēja.

Es pati to visu izdomāju. Pēc tās pirmās tikšanās, es domāju, ka varēšu noturēt mīlestību. Cerēju un sapņoju, ka izveidošu laimīgas attiecības ar vienkāršu puisi. Bet kā lai izveidoju attiecības ar cilvēku, kuru esmu izdomājusi?

Viņš neko negribēja. Viņš mani nemīlēja. Ja viņš būtu mani mīlējis, viņš būtu izdarījis visu, lai būtu kopā ar savu sapņu sievieti, un cita attaisnojuma nav.

Ja vīrietis nolemj, ka tā ir viņa sieviete, viņš nekad mūžā nelaidīs viņu prom un izdarīs visu, lai viņi būtu laimīgi kopā, un viss pārējais ir sūds."

Nobeigumā viņa raksta: "Man jums ir liels lūgums – neaiztieciet viņu un neko viņam par mani nerakstiet un nejautājiet. Mans vārds vairs neeksistē kopā ar viņa vārdu. Ja vēlaties atbalstīt šādu vīrieša uzvedību, tad lūdzu, tikai nepieminot manu vārdu. Man jau tā pietiek ar to, ka džeks šova laikā nemitīgi stāsta, kāds viņš ir malacis. Ja viņam blakus nebūtu bijusi es, tad arī nebūtu šādas popularitātes. Tāds cirks. Paldies par uzmanību un sapratni."

Atgādinām, ka Jana un Dāvids ieskatījās viens otrā šovā "Mīla kemperī", kura ietvaros Lasvegasā apprecējās. Atgriežoties Latvijā, abi pievienojās šovam "Slavenības. Bez filtra", taču, nespēdami atrast kopīgu ligzdiņu, izšķīrās. 

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu