"Es sapratu - cilvēki grib, es varu cilvēkiem dot!" (4)

Intervija ar "tiktokeri" Lauru Apsi
CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" iet savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET aicina uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri".

Šoreiz raidījumā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" viesojas Laura Apse, kura vietnē "Tik Tok" zināma kā @vote4apse2.

Lauras profila sekotāju skaits sasniedzis 35,8 tūkstošus, un viņas publiskotie video kopumā saņēmuši 899,6 tūkstošus "patīk".

"Es sociālajos tīklos izdomāju dalīties ar savām domām par un ap seksu," saka Apse un neslēpj - viņas video par orālo seksu ar breketēm saņēmis vairāk nekā 300 tūkstošus skatījumu un ir viņas visu laiku skatītākais video. 

Apse nejūtas neērti, runājot par privātām tēmām, un uzskata, ka katram, kurš vēlas veiksmīgi darboties, "Tik Tok" jāatrod sava "niša". "Es sapratu - cilvēki grib, es varu cilvēkiem dot! Katram "tiktokerim" ir sava lieta ārpus trendiem - man tas bija sekss," tā populārā satura veidotāja. 

Kā un vai privātās dzīves publiskošana ietekmē viņas publisko tēlu, tostarp peļņas iespējas "Tik Tok", - uzzini video! 

Noskaties visas iepriekšējās sērijas šeit!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu