"Es ar tevi nesaistos, nē!"

Intervija ar "tiktokeri" Denisu Demčenko
CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" iet savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET aicina uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri".

Šoreiz raidījumā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" viesojas Deniss Demčenko jeb @deniissd. 

Denisa profila sekotāju skaits sasniedzis 25,4 tūkstošus, un viņa publiskotie video kopumā saņēmuši 1,4 miljonus "patīk".

Viņš "Tik Tok" pievienojās kovidlaikā - sākumā raudzījies uz satura publicēšanu skeptiski, bet, saņemot atzinību no citiem lietotājiem un redzot, kā aug viņa sekotāju skaits, viņš nolēmis turpināt veidot humoristisku saturu.

"Man agrāk bija ļoti grūti pieņemt to, kāds es esmu. "Tik Tok" man iemācīja pieņemt sevi un pasmieties par sevi," saka Deniss.

Daudzi atceras Denisu no šova "Ko tu proti, Latvija?", kur viņš sevi pieteica kā dziesmu tulkotāju. Tajā izskanēja Denisa slavenā frāze "es ar tevi nesaistos, nē!".

Par Denisa darbošanos "Tik Tok" un naudas pelnīšanas iespējām uzzini video!

Noskaties visas iepriekšējās sērijas šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu