Laima Vaikule nekad nav bijusi precējusies. Viņa atklāj, kāpēc tā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čukrste/LETA

Latviešu estrādes dziedātāja Laima Vaikule (69) ar dzīvesbiedru Andreju Latkovski ir kopā jau no 19 gadu vecuma, bet tā arī savas attiecības nav oficiāli reģistrējuši. Vaikule intervijā YouTube kanālam "И Грянул Грэм" atklāja, kāpēc joprojām nav precējušies.

Lai arī abi nav precējušies, Laima teic, ka Andrejs ir cilvēks, ar kuru viņa kopā nodzīvojusi visu savu dzīvi. "Priekos un bēdās. Mums nebija vajadzības precēties." Laima teic, ka abu starpā vienmēr bijusi uzticība un cieņa vienam pret otru. 

Viņa paskaidroja, ka, būdama ļoti jauna, neredzēja vajadzību pēc laulībām. Viņu atturēja arī tas, ka tad, ja viņai būtu jādodas uz ārzemēm, padomju varas iestādes neizlaistu viņas ģimeni.

"Tas bija padomju laiks. Ģimeni neizlaiž. Tas bija pirmais iemesls, kāpēc nereģistrējām laulību, bet pēc tam vienkārši pieradām. Pēc tam likās - kāpēc? Tagad jau tas ir smieklīgi, slinkums, nevienam to nevajag. Mums viss ir kārtībā. Bet ja nu jāšķiras? No drauga pārvērties par ienaidnieku. Bet tagad - paņem savas mantiņas un aizej. Mums viss ir labi. Es tik un tā visu norakstu Andrejam. Tā ka, ja ar mani kaut kas atgadīsies, viss paliks Andrejam un Emijai. Es domāju savu suni," smaidot secināja dziedātāja.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu