Kasparam Saulietim pie sāniem gaišmataina dāma

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Bijušais valsts izlases spēlētājs un nu influenceris Kaspars Saulietis jau labu laiku brīvo laiku pavada kopā ar kādu gaišmati, lai gan teic, ka ir brīva vīrieša statusā. Arī dienu pēc Jāņiem sieviete parādījās Kaspara "Instagram" īsajos stāstiņos. 

Kaspars gan nesen "Instagram" apgalvoja, ka ir brīva vīrieša statusā, tomēr ar 36 gadus veco skaistumkopšanas salona saimnieci Zani Anuškeviču kopā atpūšas ik pa laikam.

Foto: sauljukas91/Instagram

Par abu romantiskajām attiecībām varēja noprast jau iepriekš. Ziemā abi bija devušies ceļojumā uz Prāgu un "Instagram" īsajos video atrādīja arī visai intīmus kadrus, kuros skūpstījās. Savukārt nesen abi satikās viesnīcā "Rixos" kādā kūrortā. Abi arī redzēti vairākkārt vakariņojam Rīgas restorānos un dodoties atpūsties uz viesu namiem tepat Latvijā.

Kaspars nesen ar saviem sekotājiem pastāstīja arī par to, kā jūtas pēc tam, kad bijusī sieva Katrīne atkal iestūrējusi laulības ostā, un kāpēc viņam neizdodas izveidot nopietnas attiecības. Kā vienu no piemēriem viņš minēja sieviešu nesakārtoto pagātni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaspars Saulietis (@sauljukas91)

Savā video, ko publicēja 4. jūnijā, viņš vairākkārt uzsvēra, ka joprojām cer satikt savu mūža mīlestību.

Jau vēstīts, ka Saulietis iepriekš bija precējies ar Katrīni Saulieti (tagad Vasiļevsku), un laulībā dzimušas divas meitas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu