"Zinu, ka vecāki mani mīl." Kā influenceris Deniss Ševeļovs vecākiem atklāja, ka ir homoseksuāls

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Deniss Aleksandrs Ševeļovs/ Facebook

Modes eksperts un influenceris Deniss Aleksandrs Ševeļovs, viesojoties raidījumā "Dž. spot", pastāstīja, kā vecākiem pavēstījis par savu orientāciju.

Lai gan Ševeļovs to nav slēpis, arī intervijās to nav noliedzis, vecāki to, šķiet, izvēlējušies laist gar ausīm. Viņš par savu homoseksualitāti vecākiem paziņoja pērnā gada Vecgada vakarā. 

Deniss bija laikus izdomājis, kā pavēstīt šo ziņu vecākiem. Viņš to vēlējies izdarīt, uzaicinot pie sevis ciemos. Dienā, kad beidzot to izdarīja, viņš par to pavēstīja arī savos sociālajos tīklos. Viņš skaidro, kāpēc to darīja publiski: "Es ar to dalījos arī ar saviem sekotājiem, lai viņus iedrošinātu."

Vaicāts, kā vecāki uztvēra šo ziņu, Deniss teic: "Viņi teica, ka jau to zināja. Es zinu, ka vecāki mani mīl, un es mīlu viņus, un manam tētim ir svarīgs pēcteču jautājums. Kā izrādījās, viņam ar manu orientāciju nav nekādu problēmu. Mēs jau paši savā galvā daudz ko izdomājam."

Viņam bijis svarīgi vecākiem izstāstīt arī tamdēļ, lai vecāki nepieciešamības gadījumā varētu sniegt padomu attiecībās, proti, būtu skats no malas. 

Īsi pirms viņš izstāstīja vecākiem par savu orientāciju, Deniss pārtrauca piecus gadus ilgas attiecības, un viņam bijis smags posms. Viņam ir žēl, ka tai brīdī nevarēja izjūtās dalīties ar savu ģimeni. 

Deniss pastāstīja arī to, kā tīņu gados sāka apzināties savu seksualitāti. 

Viņš arī atklāja, ka šobrīd ir brīvs vīrietis.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu