Arnis Krauze atklāti par attiecībām ar brāli Valteru Krauzi: Pirmoreiz tā īsti satikāmies, pateicoties žurnālistei

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Arnis Krauze/ Facebook

Latviešu žurnālists, televīzijas un radio raidījumu vadītājs Arnis Krauze intervijā izdevumam "Santa" atklāja, kādas ir viņa attiecības ar pusbrāli, pasākumu un raidījumu vadītāju Valteru Krauzi.

Abiem ir kopīgs tēvs, kurš devies mūžībā. Valters gan audzis audžuģimenē, bet uz tēva bērēm ieradies. Taču tāda īstā pirmā tikšanās bijusi vēlāk. 

"Mēs pirmoreiz tā īsti satikāmies, pateicoties "Privātās Dzīves" žurnālistei Evijai Kalnbērzai.

Tolaik es strādāju Latvijas Televīzijā un svētdienas vakaros vadīju "Panorāmu". Savukārt Valters tajā pašā laikā ar Viesturu Dūli, Baibu Sipenieci un pārējiem bija redzams LNT raidījumā "Savādi gan!" Evija sacīja, ka tas taču ir ļoti interesants fakts, turklāt bija diezgan neatlaidīga. Zvanīja reizes piecas, un es vienmēr atteicos tikties un fotografēties, līdz sestajā viņa teica, ka Valters piekritis kopīgai fotosesijai. Nu ko tad es vairs cimperlēšos? Bija maza fotosesija, un kopš tās reizes mēs šad un tad satiekamies," atklāj Arnis.

Runājot par to, kādas tad ir abu attiecības, viņš noteic: "Nav tā, ka mēs sazvanītos katru nedēļu. Bet pagājušā gada beigās es Valteru uzaicināju uz raidījumu "Laikmeta krustpunktā", arī Valters vēl nesen piezvanīja un uzaicināja mani piedalīties vasaras koncertā, kurā būšot arī Ance Krauze, - radniecību ar viņu gan vēl pagaidām neesmu atradis."

Vairāk lasiet izdevuma "Santa" jūlija numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu