"Instrumenti" piesaka jaunu dziesmu un mūzikas video "Runā Rīga"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ģirts Raģelis

Grupa "Instrumenti" publicējusi dziesmu “Runā Rīga” un tās videoklipu, kura scenārija autors un režisors ir Kaspars Roga. Šis ir svaigākais veikums, kas ir grupas nākamā gada pirmajā pusē gaidāmā jaunā albuma priekšvēstnesis.

“Runā Rīga” mūzikas autors Reinis Sējāns stāsta: "Bīts radās spontāni, nemaz nedomājot, ka tas kļūs par kādas dziesmas pamatu. Tikai vēlāk tas neticami organiski satikās ar dzejnieka Marta Pujāta labu laiciņu atpakaļ rakstīto tekstu. Tās reizes, kad notiek šāda negaidīta saslēgšanās, nostiprina pārliecību, ka, lai arī katrs dzīvojamies savā nodabā, mēs visi viļņojamies kopīgā frekvencē un acīmredzot nu ir pienācis laiks jaudīgai enerģijas izlādei."

Videoklipa idejas autors ir Kaspars Roga, kurš talantīgas radošās un tehniskās komandas sastāvā uzbūris, pašu mūziķu skatījumā, lielisku “Runā Rīga” vizuālo stāstu.

Foto: Ģirts Raģelis

Komentē Jānis Šipkēvics: “Kaspars Roga mūziku jūt īpaši vizuāli. Viņam piemīt apbrīnojama spēja pārvērst dziesmas vārdus fantastiskos simbolos, melodiskās līnijas – vibrējošos attēlos. Un bildes ritms – tā prot tikai īsts bundzinieks! Šodien mums ir iespēja piedzīvot viņa talanta un augstākās meistarības krustpunktu.”

Foto: Ģirts Raģelis

Jāpiebilst, ka šajā mūzikas video piedalījušies arī lielākie Latvijas hip-hop grandi – ansis, Gustavo un Ozols.

"Runā Rīga" režisors Kaspars Roga norāda:

"Grupa "Instrumenti" allaž bijuši izaicinājumu pilni, un šī dziesma nav izņēmums. Pirmo reizi to noklausoties, kārtējo reizi biju patīkami pārsteigts par grupas radošajiem izaicinājumiem un risinājumiem mūzikā. Šķita tikai loģiski pastiprināt šo sajūtu arī videoklipā, pie kura kopā strādājām brīnišķīgā komandā, acīs mums visiem sprakšķēja kino mīlestības dzirkstele, kas tagad ir materializējusies jaudīgā klipā jaudīgai dziesmai! Paldies "Instrumentiem" par iespēju, komandai par izturību! Patīkamu skatīšanos, lai Rīga runā!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu