FOTO Bertāns, Zeltiņa un citas slavenības pulcējas jaunas izklaides vietas atklāšanas tusiņā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

29. jūnijā pašā Rīgas sirdī tika atklāta jauna izklaides vieta - restorāns ar jumta terasi un bārs. Apskati foto no atklāšanas pasākuma!

Par viesu labsajūtu jumta terasē gādāja DJ Maija Rozīte-Krištopāne, bet lobija bārā džeza noskaņā viesus izklaidēja dziedātāja Kristīne Prauliņa un pianists Toms Mikāls.

Vairāk nekā 100 viesu no biznesa, modes, reklāmas un sporta pasaules izbaudīja restorāna terases un bāra iedvesmojošo atmosfēru, tostarp basketbolists Dāvis Bertāns, aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa, influenceres Sendija un Danute un daudzi citi.

Restorāns ar terasi izvietots četrzvaigžņu viesnīcas 6. stāvā un paver jaunu skatu uz pilsētas jūgendstila jumtiem. Pieredzējušais šefpavārs Roberts Slaidiņš, kurš savu meistarību pilnveidojis pie Michelin šefpavāriem Vācijā, izveidojis sezonāla koncepta ēdienkarti, kas atklāj katras sezonas labākās garšas.

Savukārt viesnīcas otrajā stāvā viesus uzņēma bārs, kur īpašo atmosfēru radīja metāla mākslinieks Andis Vecvanags. Bāra iekārtojums un dzērienu karte ir tapuši sadarbībā ar vairāku Rīgā iecienītu bāru līdzautoru Arvi Zēmani.

Jaunās izklaides vietas autors ir mākslas kolekcionārs un mecenāts Janis Zuzāns.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu